Quantcast

MTV VMA ceremonijoje triumfavo „Bad Bunny“ ir Taylor Swift

Puertorikietis atlikėjas Benito Antonio Martinezas Ocasio (Benitas Antonijus Martinesas Okasijas), muzikos pasaulyje žinomam sceniniu vardu „Bad Bunny“, sekmadienį buvo paskelbtas metų atlikėju per televizijos MTV Videomuzikos apdovanojimų (VMA) ceremoniją.

Vis dėlto pats dainininkas renginyje nedalyvavo – jis buvo susitelkęs į savo gastroles ir tą vakarą surengė antrą iš dviejų koncertų Niujorko arenoje „Yankee Stadium“, į kuriuos buvo parduoti visi bilietai ir kurie pritraukė apie 100 tūkst. gerbėjų.

„Bad Bunny“, vilkėjęs aksominį rausvą kostiumą ir baltus saulės akinius, priėmė apdovanojimą vaizdo ryšiu ir transliavo savo atliekamą hitą „Titi Me Pregunto“.

„Labai ačiū tau, Niujorkai“, – pasakė 28 metų atlikėjas ir sulaukė audringų plojimų.

„Nuo pat pradžių visuomet tikėjau, kad galiu būti didis, kad galėčiau būti viena didžiausių žvaigždžių pasaulyje, nekeisdamas savo kultūros ir kalbos, – sakė „Bad Bunny“. – Esu Benito Antonio Martinezas iš Puerto Riko – visam pasauliui.“

Scanpix nuotr.

Dar vienas akivaizdus ženklas, kad gastrolės, pastaraisiais metais buvusios labai suvaržytos dėl koronaviruso pandemijos, vėl įsibėgėjo, buvo vienos didžiausių žvaigždžių Harry Styleso (Hario Stailso) neatvykimas į VMA ceremoniją Naujojo Džersio arenoje „Prudential Center“. Dainininkas tuo metu koncertavo Niujorko arenoje „Madison Square Garden“.

Atlikėjas, šiemet išleidęs albumą „Harry's House“, taip pat vaizdo ryšiu priėmė apdovanojimą už geriausią metų albumą.

Naujas T. Swift albumas

Tarp sulaukusių didžiausios sėkmės sekmadienio vakarą buvo ir Taylor Swift (Teilor Svift), atkreipusi į save dėmesį, kai žengė raudonu kilimu krištoliukais nusagstyta suknele, o paskui iškovojo pagrindinį apdovanojimą už geriausią metų vaizdo klipą – 10 minučių filmą „All Too Well“.

„Labai didžiuojuosi, ką mes pasiekėme“, – sakė 32 metų dainininkės, ištesėjusi pažadą perleisti savo pirmuosius šešis albumus, kad galėtų valdyti teises į juos.

„Nebūtume galėję sukurti šio filmo, jeigu ne jūs, gerbėjai, – scenoje sakė T. Swift. – Nes nebūčiau galėjusi iš naujo įrašyti savo albumų, jeigu ne jūs. Jūs padrąsinot mane tai padaryti.“

Atlikėja gerbėjams atsidėkoju paskelbus, kad spalio 21 dieną išeis jos naujas albumas.

Tuojau po VMA transliacijos pradžios žvaigždė taip pat atskleidė savo naujojo projekto pavadinimą.

„Midnights“, pasakojimai apie 13 bemiegių nakčių, išsibarsčiusių mano gyvenime, išeis spalio 21 dieną. Susitikit su manimi vidurnaktį“, – T. Swift parašė per socialinius tinklus.

Hiphopo superžvaigždė Nicki Minaj (Niki Minadž) triumfavo kaip šių metų prestižinio Avangardinio vaizdo apdovanojimo laimėtoja.

Scanpix nuotr.

Užsidėjusi nuo jos įvaizdžio neatsiejamą rausvą peruką reperė iš Kvinso atliko savo hitų popuri, įskaitant dainą „Super Bass“ ir naujausią singlą „Super Freaky Girl“.

Brazilų žvaigždė Anitta (Anita) irgi atkreipė į save dėmesį seksualiu pasirodymu ir buvo paskelbta laimėtoja geriausios lotynų amerikiečių muzikos vaizdo klipo kategorijoje su daina „Envolver“.

„Gimiau ir užaugau Brazilijos gete. Visi, ten gimę, niekada nebūtume pagalvoję, jog tai įmanoma“, – atsiimdama apdovanojimą sakė dainininkė.

Johnny Depp pasirodymas

Kanapių kultūrai atstovaujantis legendinis komikų duetas „Cheech & Chong“, kurį sudaro Richardas Marinas (Ričardas Marinas), pravarde Čičas, ir Tommy Chongas (Tomis Čongas), prieš „Red Hot Chili Peppers“ pasirodymą įteikė Kalifornijos rokerių grupei pasaulinės ikonos apdovanojimą.

Atsiimdami prestižinį apdovanojimą rokeriai pagerbė kovo mėnesį mirusį roko grupės „Foo Fighters“ būgnininką Taylorą Hawkinsą (Teilorą Hokinsą).  

Reperiai Eminemas ir „Snoop Dogg“ (Snup Dogas) savo pasirodymą, per kurį atliko naujausią bendrą kūrinį „From the D 2 the LBC“,  pradėjo sėdėdami ant sofos. Pasirodymo pradžioje „Snoop Dogg“ traukė milžinišką, nors ir netikrą, tamsią suktinę, o vėliau duetas perkėlė žiūrovus į metavisatą su stulbinamais animaciniais vaizdais.

Elektroninės muzikos prodiuseris ir didžėjus Christopheris Comstockas (Kristoferis Komstokas), žinomas sceniniu vardu „Marshmello“, kartu su ritmenbliuzo dainininku Khalidu (Chalidu) atliko dainą „Numb“ su neoninėmis vizualizacijomis, sukūrusiomis trumpą, bet svaiginantį reivo efektą, o Pietų Korėjos grupė „Blackpink“ surengė savo pirmąjį pasirodymą JAV apdovanojimų renginyje.

Atlikėja Lizzo (Lizo) taip pat surengė pasirodymą prieš atsiimdama apdovanojimą „Video For Good“, kuriuo pagerbiami vaizdo klipai su socialine ar politine žinia. Ji apdovanota už savo dainos „About Damn Time“ vaizdo klipą. 

Lizzo, pasipuošusi įliemenuota juoda suknele su išsikišančiomis kūgio formos detalėmis, atkartojančiomis prancūzų dizainerio Jeano-Paulio Gaultier (Žano Polio Gotjė) popmuzikos karalienei Madonnai (Madonai) sukurtą legendinį korsetą, šiltai padėkojo savo gerbėjams, kad už ją balsavo, o po to pasisakė apie JAV politiką.

„Balsuokite, kad pakeistumėte kai kuriuos mus slegiančius įstatymus“, – ragino žvaigždė.

Per renginį, kuris tradiciškai sulaukia daugiau dėmesio dėl įvairių ekscentriškų išsišokimų bei išdaigų, o ne pačių apdovanojimų, sekmadienį netikėtai pasirodė ir aktorius Johnny Deppas (Džonis Depas), neseniai laimėjęs kontroversišką bylą dėl šmeižto prieš buvusią žmoną aktorę Amber Heard (Amber Herd).

Tiesa, aktorius ceremonijoje pasirodė hologramos pavidalu – jo veidas buvo skaitmeniniu būdu uždėtas ant skafandrą vilkintį astronautą vaizduojančios statulėlės, vadinamos „Moonman“, kurią gauna MTV apdovanojimų laimėtojai. 

„Žinote ką? Man reikėjo darbo“, – sakė 59 J. Deppas, kurio karjerą Holivude faktiškai sužlugdė A. Heard jam mesti kaltinimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Kam įdomu tos tatuiruotos beždžionės ? Nebent tokioms pat, kaip jos....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių