Quantcast

Moterų dėmesio neatsiginančio boksininko D. Šemioto žmona: jos man – ne konkurentės

  • Teksto dydis:

Žinomas Lietuvos boksininkas, olimpietis, savo vardo sporto klubo įkūrėjas Daugirdas Šemiotas neslepia, jog darbe sulaukia nemažai kitų moterų dėmesio, tačiau jo širdis – tvirtai užimta. Daugiau nei penkiolika metų trunkanti Daugirdo ir plaukų stilistės Kristinos santuoka paremta abipusiu pasitikėjimu ir, kaip teigia pora, pavydo jų šeimoje tiesiog nėra.

Ankstų šeštadienio rytą TV3 televizijos žiūrovus neskubėti lipti iš lovų ir pasinerti į kulinarinių įkvėpimų pasaulį kvies ilgametė kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Šį kartą čia laukia azartiška šeimyninė dvikova, mat prie „Kamado Bono“ kepsninių stos boksininkas D. Šemiotas bei jo žmona Kristina. Na, o kuris gabesnis virtuvėje nuspręs judviejų sūnus Nikolas.

Rudeninėje pramogų ir poilsio centro „Belmontas“ aplinkoje įkurtoje studijoje, burtai nulems, jog Daugirdas, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene, keps tarkuotų bulvių picą, o Kristina, padedama šrilankiečio virtuvės šefo Dilano Dampellos Gamage, gamins traškius takus, įdarytus rūkytomis dešrelėmis.

Tačiau prieš pradedant kovą, laidos svečiai pasimėgaus gardžia rytine kava, ruošta su moderniu kavos aparatu. Prie kavos puodelio prasidės smagūs ir įtraukiantys pokalbiai.

Daugybę metų bokso ringę praleidęs sportininkas D. Šemiotas džiaugiasi sėkminga savo vardo „Daugirdas GYM“ sporto klubo veikla ir net karantino laikotarpiu savo klientus motyvuoja neapleisti sporto. Paklaustas apie sportininkų mitybą, vyras šmaikščiai atšaus, jog viskas priklauso nuo kiekio ir produktų kokybės.

„Normalūs žmonės valgo viską, tik turi būti jaučiamas saikas. Džiugu, jog ir karantino laikotarpiu žmonės neapleidžia sporto – ėmiau vesti „online“ treniruotes. Labai įdomi patirtis ir be galo smagu, kad žmonės, net ir iš namų, prisiverčia sportuoti“, – laidoje pasakos Daugirdas.

Tačiau Daugirdui sekasi ne tik sporte, bet ir meilėje – jau daugiau nei penkiolika metų šalia jo stovi jo vaikystės meilė, plaukų stilistė Kristina. Jie susipažino dar pirmoje klasėje, tačiau keičiant mokyklas, jų keliai išsiskyrė ir likimas juos vėl suvedė tik po daug metų. Paklaustas, ar žmona pavydi, Daugirdas užtikrina, kad ne, o Kristina tik tam paantrins, sakydama, jog žino tvirtų santykių paslaptį.

„Aš manau, jog šeimoje be galo svarbus yra pasitikėjimas ir vienas kito palaikymas. Mūsų santykiai yra stiprūs ir jokios ilgakojės tiesiog man neatrodo konkurentės“, – pasakos Kristina.

Kirpėja, plaukų stiliste ir koloriste dirbanti moteris ne tik randa laiko grožio patarimais dalintis su savo klientėmis, bet ir pasirūpinti namais. Šio ryto teisėjas, Daugirdo ir Kristina sūnus Nikolas atskleis visą tiesą, kuris – mama ar tėtis – daugiau sukasi namų virtuvėje. „Namuose gamina tik mama“, – drąsiai atšaus Nikolas.

Ar Kristinos įgūdžiai nulems sėkmę šioje kulinarinėje dvikovoje, o gal įvyks stebuklas ir laimė nusišypsos Daugirdui – sužinosime jau šį šeštadienį, 8.30 val. per TV3 televiziją!

Kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sėkmingai tęsia dvyliktąjį sezoną, kuriame dar daugiau azartiškų kovų, unikalių receptų bei įtraukiančių pokalbių ir atvirų istorijų su garsiausiais šalies žmonėmis. Į dvikovą stos ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – šefai I. Juciūtė-Čibirkienė ir šrilankietis D. D. Gamage. Geriausi pokalbiai mezgasi virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros, nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti, kuris kulinaras jį pagamino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paklausyk,Daugirdai.

Paklausyk,Daugirdai. portretas
Nesireklamuok.Pats supranti,ką raeiškia"vidutinis".Tokių šimtai ir jie nelenda į ekraną.Geriau tupinėk apie kepsninę,gal žmona paaukštins tavo savimonę.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių