Quantcast

Monika Marija užminė mįslę: braška jos santuoka?

  • Teksto dydis:

Atlikėja Monika Marija Paulauskaitė tiesioginėje Lrt.lt portalo transliacijoje duodama interviu Ramūnui Zilniui kalbėjo ne tik apie savo naują dainą, bet ir apie asmeninį gyvenimą.  

Per interviu ji prisipažino, kad juodu su vyru  Dovydu Laukiu santykiuose išgyvena pauzę. 

Gerbėjai pastebėjo, jog prieš porą metų susituokusi pora pastaruoju metu laisvalaikį leidžia atskirai, jų socialiniuose tinkluose nebeskelbiami bendri įrašai. 

„Mes su Dovydu gerai sutariame ir puikiai bendraujame iki pat šiol, bet mes iš tikrųjų daug laiko praleidome atskirai, iš dalies ir dėl įvairių projektų (...) Mes su Dovydu nelabai randame įkvėpimo vienas kitame. Todėl man vis dėlto atrodo šiai dienai, čia dabar sėdint, kad galbūt niekada ir nebus mano didžiausia meilė kažkoks žmogus“, – sakė Monika Marija.

Atlikėja patvirtino, kad oficialiai su vyru išsiskyrusi nėra. „Dokumentų jokių nesame pasirašę“, – patikino atlikėja.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Monce , imkis proto !

Monce , imkis proto ! portretas
Bekovodamos moterys už lygias teises su vyrais , vyrais taip ir netapo , o moteriškumą pametė . Jų visa esmė bastosi po sporto klubus , injekcijų kabinetus ir darbdavio užduotis , taip nepalikdamos savęs nė namų jaukumui , kvepiančiam vaniliniu pyragu , nė skrandžio pamaloninimui cepelinaiS su aromatingais spirgais ....

to keista

to keista portretas
Ji tuoj ras kitą,kur bėda

taip taip

taip taip portretas
Lai tokie vyrai pasiieško tarnaitės, o ne žmonos..ne tie laikai, kai žmona prie puodų, su vaikais, nejuokinkit,lygios teisės, ir pareigos turi būt vienodos, ar vyras valgyt nemoka dayt, lai mokosi
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių