Quantcast

Monika Marija apie rožinę šukuoseną: tai – didžiausias išvaizdos pokytis gyvenime

  • Teksto dydis:

„Šis įvaizdis ir man pačiai buvo labai netikėtas, bet man visą laiką patinka pabandyti kažką naujo. Taip pat patinka ir ryškios spalvos. Panašu, kad abu šie dalykai puikiai susiderino mano  naujame įvaizdyje. Šis  išvaizdos pokytis buvo pats didžiausias mano gyvenime“, – apie savo rožinę šukuoseną LNK televizijos laidai KK2 šį ketvirtadienio vakarą, 19.30 val., pasakos „Lietuvos balsas. Vaikai“ projekto mokytoja  Monika Marija Paulauskaitė.

Rožiniai plakai – tik stiliaus eksperimentas, žavus perukas. O štai su savo tikraisiais plaukais Monika Marija iš tikrųjų turi rimtų problemų. Dabar ji jau ne tiek blondinė, kiek brunetė.

„Visi skundžiasi, kad reikia į kirpyklas jau reikia eiti, kad nebegali žiūrėti į save. O man patinka.  Tiesą sakant, jau buvau pamiršusi, kokia tikroji mano plaukų spalva“, – juokiasi mergina.

Monika Marija jau penkias savaites sėdi namuose. Kadangi yra ne tik dainininkė, bet ir vizažistė, stumia laiką darydama sau eksperimentinius makiažus.

„Man patinka ryškūs, netikėti makiažai, kurios darant reikia iš savęs išspausti kažką naujo. Ieškau vis naujų spalvų, naujų figūrų ir panašiai. Tokie makiažai man labiausiai ir patinka, o ne tie, patys paprasčiausi, glamūriniai“, –  pasakos karantine dienas smagiai leidžianti Monika Marija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skaitytoja

skaitytoja portretas
gal užsikrėtei nuo Montvydo tavo gražūs plaukai ir tu pati graži nedarkyk savęs būk savimi tokia kokia esi dievas tau nieko nepagalėjo

butinai

butinai portretas
reikalingas geras daktaras,gal dar pades !

X

X portretas
Keista mergina. Kažkaip vulgaru tos tokios neskoningos klijuotos blakstienos, tokiame amžiuje toks ryškus makiažas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių