Quantcast

Mirė „Draugų“ aktorius J. M. Tyleris

Sekmadienį mirė aktorius Jamesas Michaelas Tyleris (Džeimsas Maiklas Taileris), suvaidinęs kavinės vadovą Giunterį populiarioje situacijų komedijoje „Draugai“ (Friends), pranešė JAV žiniasklaida.

Jam buvo 59 metai.

Pasak jo atstovės, J. M. Tyleris mirė savo namuose Los Andžele po kovos su prostatos vėžiu, kuris jam buvo diagnozuotas 2018 metais.

„Pasaulis jį pažinojo kaip Giunterį (septintąjį „draugą“) iš populiariojo serialo „Draugai“, tačiau Michaelo artimieji jį pažinojo kaip aktorių, muzikantą, informavimo apie vėžį aktyvistą ir mylintį vyrą“, – sakė atstovė Toni Benson JAV žiniasklaidai.

Jo personažas „Drauguose“ pasirodė maždaug 150 serijų per visus 10 šios populiarios 10-o dešimtmečio situacijų komedijos sezonų. Seriale jis suvaidino sarkastišką „Central Perk“ – kavinės, kurioje laiką leido kiti personažai, – vadovą, siekusį Reičel, kurios vaidmenį atliko Jennifer Aniston (Dženifer Aniston), palankumo.

„Michaelas mylėjo gyvą muziką, palaikė savo [amerikietiškojo futbolo komandą] „Clemson Tigers“ ir dažnai atsidurdavo linksmuose ir neplanuotuose nuotykiuose. Kartą jį sutikę, turėjote draugą visam gyvenimui“, – sakė T. Benson.

J. M. Tyleris sukūrė daugybę kitų vaidmenų tokiuose serialuose kaip „Daktariūkščiai“ (Scrubs), „Sabrina – jaunoji burtininkė“ (Sabrina the Teenage Witch) ir „Modern Music“.

„Warner Bros TV“ tviteryje paskelbė, kad gedi dėl „mylimo aktoriaus ir neatskiriamos mūsų DRAUGŲ šeimos dalies netekties. Mūsų mintys yra su jo šeima, draugais, kolegomis ir gerbėjais“.

Birželio mėnesį NBC laidoje „Today“ J. M. Tyleris paskelbė, kad 2018 metų rugsėjį jam buvo diagnozuotas vėlyvos stadijos prostatos vėžys, kuris išplito į jo kaulus. Vėžys buvo aptiktas atliekant įprastą apžiūrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vardenis

Vardenis portretas
Tu ka rasyti neturi ka? Lopas

Sūduvis

Sūduvis portretas
Tai tik jankis iš holivudinio mėšlyno.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių