Quantcast

Miestiečius stebinanti grupė „Kvarkletas“ vėl sugrįžo: dainą skiria visoms mamoms

  • Teksto dydis:

Tarptautinės motinos dienos progą „Kvarkletas“ mamoms perdainavo Lino Adomaičio dainą – Mamai.

Motinos dienos pasveikinimo projektas turėjo įvykti vienoje Kauno miesto  „aktyvių“ autobusų stotelių. Tokia buvo pirmoji idėja. Paskelbus karantiną visoje šalyje, organizaciniai darbai pasitraukė į šalį – sako „Kvarkleto“ komandos įkūrėjas Viktoras Jermolovas.

„Mama – iš ties yra brangi kiekvienam. Ji yra meilė, tikėjimas ir viltis. Gražiausia tai, kad mamą turi visas pasaulis. Ji yra gyvybės slėpinys. Mama yra artimiausia gyvenimo dalis, apie ją niekada neatsibos, kurti, groti, rašyti, mąstyti ir kalbėti todėl ir mes su komanda norime padainuoti visoms mamoms. Mamoms, kurios gal būt šiuo metu liko vienišos ar dėl sunkių gyvenimo aplinkybių jaučiasi liūdnai. Todėl ir dainuojame šią dainą, nors ir iš namų bet iš širdies į širdį“, – mintimis dalinasi Viktoras.

„Netikėtai vienas komandos narių, Gytis Murauskas likus savaitei iki šios progos pasiūlė idėją, kad visgi kad ir kokios aplinkybės mes turime jas pasveikinti. Tam ir yra „Kvarkletas“. Tad per visą savaitę vyko operatyvus pasiruošimas ir unikalūs darbai iš namų.

Mūsų komanda gausi gerų širdžių ir entuziastų. Audio įrašus sutvarkė pačių draugai: Erikas Miltinis ir Vytenis Danielius. Kūrinį atliko Emilija Mackevičienė, Monika Jatužaitė, Simas Kasparavičius, Gytis Murauskas, Viktoras Jermolovas  Povilas Strikaitis ir akomponavo Judita Tarasevičiūtė. Filmuką sumontavo Donatas Pranckevičius.

Organizuojame įvairias staigmenas Lietuvos žmonėms – jų formatas labai pozityvus, šventiškas ir nuotaikingas. Jau esame surengę keturias  tarptautinės moters dienos akcijas, senjorų dieną bei kalėdinę akciją su muzikiniais kūriniais. Esame bičiuliai, kuriems gera vykdyti neatlygintinas akcijas: norime būti gerumo komanda, kuri ir kitus „užkrėstų“ daryti malonias staigmenas visiems“, – dalinasi įspūdžiais „Kvarkletas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nunu

Nunu portretas
Durniu laivas

Norge

Norge portretas
Aciu;labai grazu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių