Quantcast

Mia ir vėl dalyvaus „Eurovizijos“ atrankoje

  • Teksto dydis:

Vilija Pilibaitytė-Mia nusprendė trečią kartą dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje. Po daug emocijų sukėlusios 2015 metų atrankos ji abejojo, ar dar dalyvaus šiame konkurse. Tačiau trečiadienį dainininkė paskelbė savo apsisprendimą.

Pastarieji keli metai Miai buvo itin permainingi ir karjeroje, ir asmeniniame gyvenime, ir versle. Dainininkė nesėkmingai su vyru buvo atidariusi restoraną Druskininkuose.

Praėjusiais metais nedalyvavusi „Eurovizijos“ atrankoje, ji ir šiemet abejojo dėl to, ar varžytis dėl kelialapio į didįjį konkursą Kijeve.

Abejojusi iki paskutinės akimirkos, trečiadienį socialiniame tinkle „Facebook“ Mia paskelbė, kad „Eurovizijos“ atrankoje ji dalyvaus.

„Va taip, šiandien ryte pabudau ir pasakiau sau: užteks, mergyt, kiek galima. Jau visos pagalvės šlapios. Kur tavo stiprybė dingo? Mmm? Išsitaškei kaip kiaušinis nukritęs ant žemės. Tai – ne tu! Tokios tavęs nepažįstu! – savo draugams, gerbėjams ir sekėjams viešai paskelbė Mia, kuri trečią kartą dalyvaus „Eurovizijos“ atrankoje. – Na, sakykim, mano „tankui“ tiesiog reikėjo mažo „remonto“. Iki šiandien trūko vienos detalės. Raktą jau turiu, galime važiuoti! Jau turiu ir kelionės planą! Pirmiausia važiuosim į „Eurovizijos“ atranką. Tikiuosi, kad ten bus kur prisiparkuoti.“

Daina su gilia prasme

Dalyvauti atrankoje Mia paskatino dainą „Sacrifice“ jai sukūręs britų prodiuseris Michaelis Jamesas Downas.

„Tai daina apie mane. Graži, jausminga ir su gilia prasme“, – portalui teigė Mia.

Beje, praėjusiais metais brito sukurtą dainą „Eurovizijos“ atrankoje dainavo Rūta Ščiogolevaitė.

Primenama, kad 2015 m. vykusią atranką laimėjo Vaidas Baumila ir Monika Linkytė.

„Eurovizijos“ atrankoje atskirai dalyvavę dainininkai prieš finalą labai netikėtai suvienijo jėgas ir nusprendė dalyvauti duetu: šis daugeliui neetiškas jų sprendimas sulaukė daug prieštaringų nuomonių.

Tiesioginės transliacijos metu ilgai pirmavo Mia, tačiau žiūrovai vis dėlto daugiau simpatijų skyrė Vaidui ir Monikai. Už juos balsavo ir visi komisijos nariai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Tik lina rastokaite gali laimet ir gedos nedaryt lietuvai.ten moteris talentu talentaskur lietuva kad jos nesiulo kur girzado akys ir pasiulymai jai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių