Quantcast

Mia atkerta ją kritikuojantiems: šunys loja, o karavanas skrenda. Be skiepo.

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą kai kuriuos lietuvius papiktino atlikėjos Mios Pilibaitytės-Mios pasisakymas skiepų nuo koronaviruso tema. Penktadienį socialiniuose tinkluose moteris paviešino vaizdo įrašą ir teigė, kad žmonių nuomonė jai nerūpi.

„Šunys loja, o karavanas skrenda. P.S. Biznio klase... – prie vaizdo įrašo rašė moteris. –  Čia tarp kitko tik. Ai, tiesa, ir dar be skiepo. Tik nepavydim.“

Atlikėja įrašą papuošė ne vienu juoką iliustruojančiu emociuku. Vaizdo įraše, filmuotame iš lėktuvo, ji pasiuntė ir bučinį. Keliolika sekundžių trunkančiame vaizdo įraše moteris filmavosi be kaukės.

„Kai tau tikrai nerūpi, ką kas nors galvoja apie tave, tu pasiekei pavojingai nuostabų laisvės lygį!!!“ – ir prie  nuotraukos, kurią paviešino po kelių valandų nuo vaizdo įrašo paskelbimo, rašė Mia.

Mios Pilibaitytės-Mios „Facebook“ nuotr. ir stop kadras

Portalas kauno.diena.lt ketvirtadienio rytą rašė, kad moteris su sekėjais ir draugais pasidalijo štai tokia žinute: „Jeigu nors vienas iš mano šeimos narių pasiskiepys, tegul prieš tai oficialiai atsisako manęs“. Susisiekus su atlikėja ji nedaugžodžiavo ir teigė atostogaujanti.

Greičiausiai atlikėja šiuos žodžius parašė po ketvirtadienio rytą Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) visiems tautiečiams atsiųsto skubaus įspėjimo, raginančio pasiskiepyti nuo koronaviruso.

Į šiuos Mios žodžius sureagavo ne tik daugybė internautų, bet ir kompozitorius bei atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano.

„Hmm... Visą dieną bandžiau perprasti. Nes juk nerašytų šiaip sau. Suprantu, kad galima nebendrauti su nesiskiepijusiais šeimos nariais, nes gali užkrėsti. Bet kuo užkrės pasiskiepiję?“ – feisbuke paskelbtame įraše rašė atlikėjas.

Jis pažėrė ir daugiau klausimų: „Kaip galima oficialiai atsisakyti savo šeimos nario? Notariškai? Gal yra procedūra kažkokia? Ar reikia oficialiai atsisakyti Mios, jei nesi jos šeimos narys ir nori pasiskiepyti, bet nenori prarasti ryšio su ja? Ar oficialiai atsisakius Mios bus galimybė oficialiai atkurti santykius? Kokia procedūra? Neoficialus atsisakymas turi teisinę viršenybę prieš oficialų, jei oficialus padarytas socialiniuose tinkluose, o neoficialus patvirtintas antstolio kaip faktinė aplinkybė? Ką daryti, jei jau esu paskiepytas, o šita informacija mane pasiekė tik šiandien? Žodžiu, daugiau klausimų nei atsakymų...Gal rytas bus už vakarą protingesnis“, – įrašą baigė dainininkas.

Atlikėjas Marius Jampolskis juokavo, „jei pasiskiepijai, bet vis tiek susirgai, turėtų būti galimybė atkurti santykius su Mia... Kažkaip taip turbūt.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
As tai su F1 blazkausi po pasauli, tai man reikejo pilnai pasiskiepyti be jokiu kalbu. Kitaip darbo leidimo nebutu isdave.

Kai susirgs

Kai susirgs portretas
Kalbės kitaip:) Pavyzdžių pilna. Nereikėtų rizikuoti savo gyvybe,Mia. Ir dar kitus agituoti...

to- kam tie skiepai?

to- kam tie skiepai?   portretas
Patvirtinu. Skaičiau ir aš.
VISI KOMENTARAI 98

Galerijos

Daugiau straipsnių