Quantcast

„Mes – vieno kraujo“ finalas: paaiškėjo, kas susišlavė 10 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą LNK televizijos eteryje įspūdingu akordu baigėsi populiariausias antrininkų šou „Mes – vieno kraujo“. Tiesioginės transliacijos metu paaiškėjo, kas tapo antrojo sezono nugalėtoju ir iškovojo net 10 tūkst. eurų pagrindinį prizą.

Pagrindinė kova virė tarp visą superfinalą pirmavusios Gabrielės Užkurytės ir Jurijaus Veklenko, kuris pasirodė paskutinis. Iki savo – aštuntojo pasirodymo Jurijus buvo priešpaskutinis, tačiau atlikęs itin jautrią Samo Smitho „Wrinting‘s On The Wall“ dainą jis šovė į lentelės aukštumas ir su Gabriele susirungė dėl pirmosios vietos.

Po įtemptos kovos paaiškėjo, kad įspūdingą 10 tūkst. eurų prizą ir populiariausio antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ antrojo sezono nugalėtojo titulą iškovojo Jurijus Veklenko. Jis surinko 8625, tuo tarpu Gabrielė Užkurytė nusileido jam, surinkdama 5262 žiūrovų balsus.

Komisija projekto dalyviams pateikė staigmeną – nors buvo skelbta, kad jų balsai bus vienodai svarbūs, kaip žiūrovų, tačiau Asta Stašaitytė, Rūta Ščiogolevaitė, Jonas Nainys ir Stanislavas Stavickis-Stano dar superfinalo pradžioje pareiškė, kad dalyviams skirs vienodai aukštus – maksimalius balus, taip visą atsakomybę užkraudami ant žiūrovų pečių.

Dėl pirmą kartą tiesioginio eterio metu balsavusių žiūrovų simpatijų susikovė aštuoni dalyviai: Gabrielė Užkurytė, Linas Lapėnas, Laima Tamulytė-Stončė, Eglė Čepaitė-Keturkė, Marius Kijauskas, Edita Pronckutė, Marija Beržė ir Jurijus Veklenko.

Žiūrovams įspūdingus pasirodymus dovanojo ne tik dalyviai, bet ir pirmojo sezono nugalėtojas Anatolijus Oleinik bei šou vedėjai – naują dainą pristatė Inga Jankauskaitė, o Rolandas Mackevičius nustebino itin nuotaikingu pasirodymu.

„Mes – vieno kraujo“ žiūrovų balsavimo rezultatai:

1. Jurijus Veklenko – 8625;

2. Gabrielė Užkurytė – 5262;

3. Linas Lapėnas – 2631;

4. Eglė Čepaitė-Keturkė – 1790;

5. Marija Beržė – 1217;

6. Marius Kijauskas – 991;

7. Edita Pronckutė – 964;

8. Laima Tamulytė-Stončė – 359.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ačiū

Ačiū portretas
BRAVO Jurijui !!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių