Quantcast

Merūnas ir A. Smilgevičiūtė įrašė jausmingą kūrinį

  • Teksto dydis:

Jau šį šeštadienį Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje, startuosiančiame Merūno koncertų ture „Muzika – Lietuvai“ žiūrovai ne tik išvys unikalų lėktuvų šou, bet ir išgirs vienus gražiausių lietuviškų balsų dainuojančius kartu.

Duetui rengiasi ne tik maestro Virgilijus Noreika, bet ir dainininkė Aistė Smilgevičiūtė. Albumui „Muzika – Lietuvai“ ji drauge su Merūnu įrašė dainą „Kitaip mylėt nemoku“, kurią pirmą kartą kartu atliks ir scenoje: spalio 22 d. – Klaipėdoje, 28 d. – Vilniuje, 30 d. – Kaune.

A. Smilgevičiūtė teigė, kad jai labai svarbu justi ryšį su scenos partneriu, todėl gavusi pasiūlymą dainuoti duetu su Merūnu šiek tiek sudvejojo, nes jie beveik nebuvo pažįstami ir niekada drauge nedirbo. Tačiau ji ne iš vieno kolegos buvo girdėjusi, koks paprastas ir sukalbamas žmogus yra Merūnas, kaip gera su juo drauge dirbti. Be to, jo išskirtiniai vokaliniai duomenys irgi buvo nemenkas akstinas.

O Merūnas išvis į vatą nevyniojo: „Aistė man – vienas gražiausių lietuviškų balsų. Kai pradėjome kalbėti apie duetą su dainininke, iškart pasakiau – ji ir tik ji. O tada jau meldžiausi, kad sutiktų“, – juokėsi Merūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių