Quantcast

„Meilėje be sienų“ – pirmi aistringi bučiniai ir skaudūs kirčiai: jau galvoja apie kitą vaikiną

  • Teksto dydis:

Šią savaitę TV3 eteryje prasidėjo vasaros premjera – realybės šou „Meilė be sienų“, kuris dėl jausmų sujungė žmones iš Lietuvos ir Ukrainos. Devynios merginos ir trys vaikinai jau ėmė vienas kitą pažinti, eiti į pasimatymus, o kai kurie iš jų nebesuvaldo ir besiveržiančių aistrų.

Ir nors vaikinai pirmųjų pasimatymų metu drąsiai puolė bučiuotis su gražuolėmis, ne visiems pirmasis bučinys buvo saldus…

Kol vieni lietuviai projekte laikosi santūriau, kiti nuo pat ryto veržiasi į vis dar miegančių merginų kambarius. Ir nors tuo džiaugėsi ne visos, apsinuoginęs ir savo raumenis pademonstruoti panoręs Ričardas netrukus sulaukė ir pasiūlymo vieną iš merginų apkabinti.

Vis dėlto laidoje Ričardas paaiškino, kodėl „kietasis riešutėlis“ Olga jo nesužavėjo, ir vietoje jos į pirmąjį pasimatymą pakviesti nusprendė kardinaliai kitokią, pleputę ir be galo nuoširdžią vaikų blogerę Alioną. Būtent jos šiltumas ir viduje tvyranti moteriška ramybė sužavėjo trenerį.

Tačiau net ir geriausios merginos savyje turi nemažai ugnies – Aliona ne tik drąsiai ėmė klausinėti Ričardo apie lovos reikalus, bet ir sutiko jį apdovanoti pirmuoju, bet be galo aistringu bučiniu.  „Bučinys – skanus, bet iki bučinio visas šitas jos erzinimas… Man atrodo, kad ji yra tokia moteris, kuri mėgsta viską perimti į savo rankas“, – kad jį supančiojo Alionos kerai neslėpė Ričardas.

Nuo trenerio neatsilikti nusprendė ir Dovydas. Visą pirmą naktį vaikinas nenustojo rodyti dėmesio žaviajai dirigentei Alenai – pora ne tik visą vakarą praleido kartu apsikabinę, bet pasirūpino ir sužeistu paukšteliu. Ir vis dėlto pirmoji mergina, kurią Dovydas nusprendė pasikviesti į pasimatymą, nebuvo ji. Skaudų akibrokštą priėmusi Alena netrukus sužinojo, jog vietoje jos Dovydas pasirinko Aleksandrą.

Tačiau karma vis dėlto egzistuoja – kad ir kaip Dovydas bandė gražuolei meilintis, vos pabandžius ją pabučiuoti, ši jam atsuko žandą. „Jis padėjo ranką man ant kelių – tai buvo malonu. Bet kai bandė bučiuotis, man nepatiko. Dar gerokai per anksti. Jei atvirai, aš jau galvoju apie kitą vaikiną. Man lyg ir norėtųsi pažintį pratęsti, bet apie kitą galvoju taip pat. Būtų įdomu nueiti į kitą pasimatymą, kad pati suprasčiau, kas yra kas“, – atvirai kalbėjo Aleksandra.

Ar vaikinai sugebės tarp visų gražuolių išsirinkti tik vieną? Ar Alena atleis Dovydui, kad šis į pasimatymą nusprendė pasikviesti kitą? Apie kokį vaikiną iš tiesų svajoja jo bučinių atsisakiusi Aleksandra?

Atsakymai į visus klausimus – jau šiandien, 20.30 val. per TV3 realybės šou „Meilė be sienų“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Durniams

Durniams portretas
Apie debilus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių