Quantcast

„Meilėje be sienų“ – netikėtas posūkis: pasikeitusios žaidimo taisyklės viską apvers aukštyn kojomis

  • Teksto dydis:

Realybės šou „Meilė be sienų“ ir toliau verda intrigos. Vienas dalyvis nebeatlaikė spaudimo ir su projektu atsisveikino pats, o kiti įsivėlė į meilės trikampius ar savo jausmus pripažino viešai. Visgi didžiausia naujiena – pasikeitusios žaidimo taisyklės.

Visą šį laiką, kada ir kokiam vaikinui ateina metas projektas palikti, sprendė merginos. Pirmadienio vakarą jos atsisveikino su dar dviem dalyviais, tačiau tai – paskutinis kartas, kai joms suteikta tokia teisė.

Realybės šou vedėjai – Justinas Jankevičius ir Ineta Stasiulytė – pateikė netikėtą žinią. Nuo pirmadienio visą žaidimą į savo rankas perima vaikinai – kuri mergina projekte liks, o kurioms jau netrukus teks jį palikti, spręs tik vaikinai. Jų šiuo metu projekte liko keturi – kikboksininkas Dovydas Rimkus-Rimkenzo, naujokas Konstantinas, žavusis Danas ir iškalbingasis Edgaras.

Tačiau galbūt Dano ir  Konstantino širdys jau užimtos? Pastarasis – naujokas, kuris taip sužavėjo Aleksandrą, jog ši pamiršo viską, ką turėjo su Justinu, ir pasidavė jausmų sūkuriui su Konstantinu. Mergina įsitikinusi – jai ir Konstantinui šiame projekte konkurentų nėra, nes jie yra vienas kitam sutverti.

Tuo tarpu Justinas, neišlaikęs įtampos, su projektu nusprendė atsisveikinti pats. „Šioje vietoje įsiterpti norėčiau aš. Norėčiau merginoms padėkoti už puikų laiką, praleistą kartu. Buvau atvykęs čia susirasti savo gyvenimo moters, bet man, kaip bebūtų gaila, čia jos rasti nepavyko. Aš čia prabuvau tikrai pakankamai laiko – kam jau tikrai reikia išeiti, tai man. Tariu iki pasimatymo“, – sakė jis.

Vėliau vaikinas paaiškino, kad tokį sprendimą priėmė ne šiaip sau. Justinui dužo širdis, kadangi jo meilės planai su Aleksandra neišdegė ir ji pasirinko kitą: „Mano tikslas buvo Aleksandra – aš link to tikslo ėjau, jo siekiau, bet mačiau, kad prasideda išsidirbinėjimai, ieškojimai, prie ko prikibti. Tai man neatrodo normalu ir su tokia vis šaltėjančia mergina man tikrai nėra pakeliui. Greičiausiai tie staiga įsiplieskę jausmai tarp Aleksandros ir Konstantino yra dar vienas jos žaidimas. Jam siūlyčiau būti su ja atsargiam.“

Tuo tarpu vis daugiau merginų susižavi ir Rimkenzo. Šis, savo ruožtu, vis stengėsi įtikti kitai Aleksandrai, tačiau kadangi tai padaryti buvo ne taip paprasta, vaikinas ėmė laiką leisti ir su Kristina, o dar kitą dieną nuėjo į pasimatymą su Olga. Deja, pastarajai nepatiko, kad vaikinas per tokį trumpą laiką spėjo pasibučiuoti net ne su viena projekto dalyve.

„Merginos man rodo simpatijas ir tikrai jaučiasi tos ugnys. Kuo toliau, tuo labiau tarp merginų ore tvyro įtampa. Dabar esu atsiradęs meilės trikampyje, o tai mane šiek tiek gniuždo“, – neslėpė ir pats Rimkenzo.

O štai mieliausia projekto dalyvė Aliona įsimyli Daną. „Kasdien vis labiau ir labiau jaučiu, kad suprantame vienas kitą be žodžių, ir tai – labai smagu. Man patinka tai stebėti ir tikiuosi, kad visa tai atves prie šio to daugiau“, – šyptelėjo ji.

Projektą vakar paliko Justinas, o pasikeitusios žaidimo taisyklės žada daug netikėtumų. Dar daugiau romantikos, bučinių ir intrigų – jau šiandien, 20.30 val. per TV3 realybės šou „Meilė be sienų“.


Šiame straipsnyje: meilė be sienųprojektasmeilė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių