Quantcast

Medeina ir Liudvikas Andriuliai laukia šeimos pagausėjimo

  • Teksto dydis:

Verslininko, telekomunikacijų verslo eksperto Liudviko Andriulio ir jo žmonos Medeinos šeimoje – džiugios naujienos.

Apie tai, kad laukiasi kūdikio, tarptautinės komunikacijos specialistė M. Andriulienė pranešė socialiniame tinkle.

„Jau padoru pranešti viešai, kad galimai po kurio laiko būsiu jau ne tik pamotė be dramos, bet ir mama be dramos. Na, su šiek tiek dramos greičiausiai. Viskas, dabar jau bus tik egzaltuoti motinystės post'ai ir daugiskaitiniai įvardžiai, laikykitės. Haha, ne, panašu, kad ir toliau būsiu bjauraus beigi nenušvitusio charakterio“, – su humoru rašė moteris ir pranešė, kad apie savo naują gyvenimo etapą praneš.

„O daugiau niekas, be to augančio drakono, nepasikeitė. Andriulis siunčia linkėjimų, sakė, girdėjo kažkur, kad vaikus auginti nėra lengva. Kažkodėl, įtariu, kad dukrytė vynios šitą bestiją kaip šiltą vatą, na, bet pamatysim“, – rašė moteris.

Primename, kad pora vestuves atšoko rugpjūčio pradžioje. Iš praėjusių santykių verslininkas augina du sūnus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VISKAM ATEINA LAIKAS

VISKAM ATEINA LAIKAS portretas
PATYS ŠLYKŠIAUSI, BAISŪS PARAZITAI, VELTĖDŽIAI, EGZISTUOJANTYS TIK KITŲ SĄSKAITA - TAI GIMĘ PO ŽIŪRKĖS METAIS IR DAR DESPOTAS - AVINAS. JI VISKĄ SUNAIKINS....- IR TĖVELIUS IR SENELIUS. ATSIMINK.

Cinikai

Cinikai portretas
Cinikai, sugadine gyvenimus paliktai žmonai, paliktiems vaikams. Gims bendras vaikas, palikti vaikai neteks dėmesio. Bet yra toks moterų tipas tik apie save galvoti. O jam rūpėjo ryšiai, jokia ten meilė. Išskaičiuota meile, juk serganti buvusi žmona tampa našta.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Tokiu seimu kurios isarde savo seimas nereiketu viesinti ir garbinti.Jos turetu buti smerkiamos.jei tu gyvenai su zmone ir sitiek vaiku pridarei tai gyvenk ir augink juos.Ir prie kuciu stalo sedekit visa seima.O tokias seimu ardytojas prie gedos stulpo.Kodel ji neisimilejo kokio vairuotojo,saltkalvio ,o turtinga verslininka.Geda rasyti tokius rasinius ir skelbti tokias naujienas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių