Quantcast

Mantas kviečia į vasaros akustinius koncertus

  • Teksto dydis:

Mantas Jankavičius vasaros vakarus kviečia praleisti jaukiai, romantiškai ir su puikia muzika. Drauge su gitaristu Domu Bajorūnu jis parengė geriausių savo dainų akustinę programą, kurią pristatys Palangoje, Nidoje, Vilniuje ir Kaune. Pirmieji koncertai pajūryje – jau šį savaitgalį.

Dainininkas prisipažino, kad yra ypač išsiilgęs artimo bendravimo su žiūrovais, o akustiniai koncertai – geriausias būdas pajusti publiką ir užmegzti su ją ryšį. „Jaučiu, kad tikrai turime apie ką pasikalbėti. Noriu matyti jūsų akis, šypsenas, sužinoti, kaip leidžiate vasarą“, – sako Mantas.

Akustinėje programoje – garsiausi Manto kūriniai, taip pat – jo dainos sukurtos kino filmui „Pakeliui“ ir spektakliui „Laisvi drugeliai“. Dauguma dainų akustiškai skambės pirmą kartą, specialiai koncertams sukurtos naujos aranžuotės. „Akustiškai dainos skamba lyg naujai gimusios – tokios tyros, neužgožtos daugybės efektų. Man net šiurpuliukai oda bėgioja, kaip kartais tai būna jautru“, – sako Mantas.

Tačiau Mantas nebūtų Mantas, jei net akustiniuose jo koncertuose neprasimuštų tas neišsenkantis energijos užtaisas, kuris užpildo salę gera nuotaika. „Šiandien tu man graži“ – naujausias Manto hitas, kuris visada pakelia žiūrovus nuo kėdžių. „Ir akustinė jo versija toli gražu nėra rami ir migdanti“, – juokiasi Mantas, koncertuose grosiantis, gitara, klavišiniais ir trombonu. Taip pat saikingai naudosiantis specialius muzikinius efektus, kurie puikiai papildo, tačiau neužgožia akustinio skambesio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių