Quantcast

A. Mamontovas svarsto perkelti koncertą į kitą vietą: seka „Kalush Orchestra“ pavyzdžiu?

  • Teksto dydis:

Atlikėjas Andrius Mamontovas pranešė svarstantis perkelti savo koncertą iš Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenos į kitą vietą. 

„Mieli bičiuliai. Svarstau apie savo rugsėjo 3-ios koncerto Vilniuje perkėlimą į atvirą lauką. Kadangi tai gan kompleksiškas techninis ir logistinis procesas, daugiau informacijos turėsiu artimiausiu metu. Be jokios abejonės, bilietai, kuriuos jau pirkote, – galios“, – feisbuke rašė atlikėjas.

Rugsėjo 3 d. A. Mamontovo koncertas „Kitoks pasaulis“ buvo planuojamas Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje.

Feisbuko įrašas.

Primename, kad birželio 16 d. planuojamas Ukrainos palaikymo koncertas „Aš esu Ukraina“ drauge su „Eurovizijos“ nugalėtojais „Kalush Orchestra“ bus perkeliamas į „Žalgirio“ areną Kaune.

Visuomenėje kilus klausimams, ar Ukrainos paramos koncertas gali vykti „Avia Solutions Group“ arenoje, grupės „Kalush Orchestra“ atstovai drauge su organizatoriais nusprendė koncertą perkelti į kitą vietą.

„Kadangi koncerto absoliutus prioritetas yra parama Ukrainai ir žmonių vienybė, šiuo atveju visuomenės skaldymas yra itin svarbi aplinkybė ir vietą nuspręsta keisti. Esame tikri, kad lietuvių palaikymas Ukrainai yra svarbiausia šio koncerto dalis“, – teigė renginio organizatoriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
Neisivaizduoju kokia klausa reik tūrėti kad klausyti tu mikutavičiu mamontovu jadziu bunkiu valinskieniu

to boikotuokim

to boikotuokim portretas
to tikrai toks glušas?

kaunietis

kaunietis portretas
tik nekelk į Kauną, būk toks malonus
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių