Quantcast

A. Mamontovas pristato dainos „Kitoks pasaulis 2017“ vaizdo klipą

  • Teksto dydis:

Šiemet penkiasdešimtmetį švęsiantis ir išskirtinį koncertą „AM50“ surengsiantis Andrius Mamontovas pristato dainos „Kitoks pasaulis 2017“ vaizdo klipą. Balandžio mėnesį pristatytai naujai kultinės „Foje“ dainos versijai klipą sukūrė Airijos kino režisierius Shane Europa.

„Kitoks pasaulis 2017“ tapo ir pagrindine minėto kūrėjo juostos „Spąstai“ garso takelio daina. Gegužės mėnesį Airijoje pristatytas filmas pasakoja skaudžius vienišos moters išgyvenimus, susidūrimus su asmeniniais demonais ir atsakymų į gyvenimo klausimus paieškas.

Šiemet pristatyta grupės „Foje“ lyderio daina nuskambės ir svarbiausiame jo metų koncerte. Pasirodymas, kuris rengiamas A. Mamontovo penkiasdešimtmečio proga, gruodžio 17 d. įvyks Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Koncerte, į kurį jau išpirkti beveik visi bilietai, nuskambės žymiausios daugiau kaip 30 metų aktyviai muzikuojančio atlikėjo, prodiuserio ir kompozitoriaus dainos. Kartu su dainos „Marso kanjonai“ kūrėju pasirodys muzikanto bičiuliai, o dauguma dainų skambės taip, kaip dar niekada nėra skambėjusios.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Kaip kaukė vilko balsu- taip ir kaukia toliau. Geriau jau nebedainuotų...

tuteysy

tuteysy portretas
dai Boze NORS KIEK suprasti ka tas darvis su minkstu maumoneliu ir pasisiausias #dainoja#.........
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių