Quantcast

M.A.M.A. apdovanojimų scenoje – aistringas N. Bieranco ir L. Griciaus bučinys

  • Teksto dydis:

Įspūdingame šou penktadienio vakarą išdalintos muzikos apdovanojimų M.A.M.A. statulėlės. Tarp renginio svečių ir dalyvių netrūko ne tik įspūdingų įvaizdžių, bet ir drąsių poelgių.

Nuomonės formuotojas Naglis Bierancas ir fotografas Lukas Gricius į sceną buvo pakviesti paskelbti nominacijos „Metų atlikėjas“ laimėtojo.

Prieš įvardydamas nugalėtoją, N. Bierancas sakė: „Noriu pasinaudoti proga ir perduoti didžiausius linkėjimus visiems tiems, kurie vis dar nesugeba savo vaikams paaiškinti, kas yra meilė“.

Po šių žodžių pora pasibučiavo, o tuo metu salėje nuskambėjo plojimai ir ovacijos.

M.A.M.A. apdovanojimų nominacijos:

„Metų proveržis“.  Ją pelnyti pretendavo Kedrostubùras, Monikaze, Vilius Popendikis, Gabrielė Vilkickytė, Angelou. Nominacijoje „Metų proveržis“ nugalėtojos titulą pelnė Gabrielė Vilkickytė.

„Metų koncertinė grupė / atlikėjas“. Šioje nominacijoje Justinas Jarutis nurungė Andrių Mamontovą, SEL, Ingą Jankauskaitę, Jazzu.

„Metų progresyvios pop muzikos grupė / atlikėjai“. Ją pelnyti pretendavo Migloko, „Free Finga“, Angelou, Daiva, Evgenya Redko. Pastaroji atlikėja ir pelnė šį laimėjimą.

„Metų roko muzikos grupė / atlikėjas“. Jai nominuoti Aklì, Egomašina, Džordana Butkutė, „Flash Voyage“, Jautì. Sėkmė čia nusišypsojo Jauti.

„Metų alternatyvios muzikos grupė / atlikėjas“. Čia Shishi nurungė „Arklio galvą“, Kabloonak, Migloko ir „Sraigės efektą“.

„Metų elektroninė muzikos grupė / atlikėjas“. Ją pelnyti pretendavo „Five Rituals“, „Fume“, „Gardens of God“, Monikaze ir „Ten Walls“. Laimėjimą pelnė Monikaze.

„Metų hip-hip muzikos grupė / atlikėjas“.  8 kambarys nurungė Erkę, Niko Barisą, Ironvytą ir OG Version.

„Metų pop muzikos grupė / atlikėjas“. Ją pelnyti pretendavo Jessica Shy, Justinas Jarutis, Jazzu, Vaidas Baumila ir „The Roop“. Pastaroji grupė ir pelnė apdovanojimą.

„Metų tradicinės pop muzikos grupė / atlikėjas“. Šioje kategorijoje nominuota Inga Jankauskaitė, Pikaso, Saulius Prūsaitis,  „Superkoloritas“ ir „The Ditties“. Sėkmė nusišypsojo Ingai Jankauskaitei.

„Metų vaizdo klipas“. Ją pelnyti pretendavo „Happyendless“ „Paliekant Žemę“; Jazzu „Vasara“; Evgenya Redko „Vandenyne“; Free Finga „Atlanta“, „The Roop“ „Discoteque“. Pastarieji ir pelnė laimėjimą.

„Metų kūrinys“. Šioje kategorijoje rungėsi: „17“, „Discoteque“, „Vasara“, „Rugpjūtis“, „Kunigunda“. Pastaroji daina, kurią atlieka Vaidas Baumila, ir pelnė apdovanojimą.

„Metų muzikos albumas“. Ją pelnyti pretendavo Inga Jankauskaitė „Švyturys“; Donny Montell „1987“; „FC Baseball“ „Vorai“; Free Finga „Dėmesio!“; Justinas Jarutis „Tavęs Manęs Savęs“. Sėkmė nusišypsojo Justinui Jaručiui.

„Metų atlikėjas“. Juo tapo Justinas Jarutis, nurungęs Ingą Jankauskaitę, Andrių Mamontovą, Daddy Was a Milkman, „FC Baseball“.

„Metų grupė“. Ja pretendavo tapti „Saulės Kliošas“, „SEL“, „Golden Parazyth, „jautì“ir „The Roop“. Sėkmė nusišypsojo pastarajai grupei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

patys

patys portretas
..jie netiki ta savo KARŠTA MEILE, todėl demonstruoja, kad liudininkų daugiau būtų, kai skirsis ir viens iš kito kompensacijų norės prisiteisti. Kaip tas profesionalus gėjus iš Lietuvos iš 20 metų vyresnio vokiečio prisiteisė, o dabar dar senesnį vokietį susirado naujai meilei. Ir visą technologiją lryto žurnalistams išpasakojo, kaip bylinėjosi su savo didžiąja viešai demonstruota ir apdainuota meile.

O KAS YRA VIEŠAI DEMONSTRUOJAMA AISTRA ?

O KAS YRA VIEŠAI DEMONSTRUOJAMA AISTRA ? portretas
......

Gggggg

Gggggg portretas
GAILA KAD TAIP SUGADINO RENGINI
VISI KOMENTARAI 108

Galerijos

Daugiau straipsnių