Quantcast

Madonnos pasirodymas „Eurovizijoje“ kliuvo ir lietuviams: geriau būtų fonograma

  • Teksto dydis:

Dar likus porai savaičių iki dainų konkurso „Eurovizija“ ne kartą buvo spėliojama, ar finale tikrai pasirodys popmuzikos karalienė Madonna.  Nekantriai lauktas Madonnos pasirodymas įvyko, tačiau sulaukė prieštaringų vertinimų. Kritikos žinomai pasaulyje dainininkei negaili ir lietuviai.

Atlikėja šeštadienio vakarą atliko dvi dainas: hitą „Like A Prayer“ bei naują kūrinį „Future“. Jį Madonna atliko kartu su JAV reperiu Quavo.

„Madonna negalėjo leisti, kad San Marinas ją nustelbtų“, – socialiniame tinkle rašė kompozitorius Deivydas Zvonkus.

„Joo, tai buvo tikra sužeistos gulbės priešmirtinė giesmė“, – humoro nestokojo ir aktorius Marius Jampolskis.

„Jėzau, Marija, žinok, jau galvojau gaus širdies smūgį ir ji, ir aš!“, – žodžių į vatą nevyniojo dainininkė Gintarė Karaliūnaitė.

„Pagal šios dienos dainavimą Madonna nepatektų į „Eurovizijos“ finalą“, – kritikos negailėjo ir dainininkas Arvydas Vilčinskas.

„Madonna, su visa pagarba jai, galėjo pasirinkti fonogramą. Liūdna. Pusę natų ėjo pro šalį“, – savo nuomonę išdėstė atlikėjas Algimantas Minalga-Soliaris.


Verdant aistroms feisbuke dainininkas Vilius Tarasovas stebėjosi, ar tik dabar visi pastebėjo, kad pop muzikos karalienė sugeba gerokai nusidainuoti.

Pasirodymo metu kai kuriems žiūrovams į akis krito ir scenoje matyti du Madonnos šokėjai, vieno iš kurių nugarą puošia Izraelio vėliava, o kito – Palestinos. Atlikėja, matyt, nusprendė tokiu būdu paraginti siekti vienybės.

Tuo tarpu „Eurovizijos“ organizatoriai nuolat primena, jog renginys nėra politinis.

Portalas jau rašė, kad pergalę 2019 metų „Eurovizijos“ dainų konkurse iškovojo Nyderlandai su balade „Arcade“, kurią atliko Duncanas Laurence‘as (Dankanas Lorensas).

Kaip praneša BNS, 25 metų atlikėjas 2016 metais prisipažino esąs biseksualus ir pasinaudojo savo triumfu, kad paragintų ugdyti toleranciją ir supratingumą.

Antroji vieta atiteko Italijai, o trečioji – Rusijai.

Galutinai rezultatai buvo paskelbti susumavus dalyvaujančių šalių komisijų ir žiūrovų balsus.

Rusui Sergejui Lazarevui lietuviai skyrė 12 taškų, tuo metu komisija dainininką paliko dešimtoje vietoje su vienu tašku. Balsavę lietuviai antrą vietą paskyrė italui Mahmoodui (Mahmudui) – jis liko antras ir visame konkurse. Penktą vietą „Eurovizijoje“ užėmusi Norvegijos grupė „KEiiNO“ pagal Lietuvos žiūrovų balsavimą liko trečia.

Tuo metu nacionalinė žiuri daugiausiai balų skyrė dainininko D.Laurence'o pasirodymui „Arcade“ iš Nyderlandų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nereikia balsuoti turint politinį motyvą ,bet balsuoti vertinant dainą ir dainavimą .Gėda kada gerai dainuojantis rusų dainininkas nuo Lietuvos komisijos gauna 1 balą.Gėda tokiai komisijai prieš Eurovizinį vertinimą.

Veronika

Veronika portretas
Niekada madonos nelaikisi rimta dainininke, tirsiog scenos sliundra. Na, o jei kam patinka, tai tegu, man nuo to nei silta nei salta. Bet manau, jog tokiems "megejams" svarbiausia uzsiangazuoti. Esa va kokie nuzikos "sulai" yra musu dievukai. Lygiai taip pat man nepatinka Dzeksonas. O del. Sios Eurovizijos, ksip kiti bevertintu, as Juriju vertinu labai blogai, ir del aprangos, ir del dainavimo, atrankoje jis padainavo daug geriau. Monika Marija su faina "Criminal" be abejones butu uzemus auksta vieta, gaila, kaf pati dau uztvete kelia i Eurovizija. Ir vid tiek stebiuosi, kaf Lietuva ruskiui fave auksciausia bala. Matyt, cia gyvenantys ruskeluai pribaldavo. Kaip gali normalus lietuvis po visokiu rasijos fintu dar uz ruski balsuot???

Je

Je portretas
Nepolitikuojant - mūsų Veklenko daina man labiausiai iš visų patiko. Tai kas, kad nelaimėjo. Ką jau ką, dainuoti mes tikrai mokam.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių