Quantcast

M. Vitulskis džiaugiasi nuosavu žemės sklypu: nori pastatyti ir namą, ir pirtį

  • Teksto dydis:

Operos solistas Merūnas Vitulskis pasakoja, kad šiuo metu kūrybine prasme gyvena ne taip aktyviai kaip norėtųsi. 

„Daugelį žmonių teks nuvilti, bet šeimoje esu piktasis policininkas“, – sako žinomas vyras.

Per karantiną Merūnas pradėjo gaminti – kepė tortą. Dainininkas pasakojo labai mėgstantis išmokti naujų dalykų – per mėnesį vis kažką naujo. 

LRT televizijos laidos „Vakarėja“ kūrybinė komanda nuvyko į Vitulskiams priklausiantį sklypą Trakų rajone ir parodė, kaip vasarą gyvena žinoma šeima.

Garsenybės planuose – sklype pastatyti lieptą, pirtį ir namą. Dainininkas pasakojo, kad jo vaikai iš karto užmezgė ryšį su gamta, rado įvairiausių veiklų. Praėjusią vasarą per kaitras Vitulskiai leido laiką namuose. Taip užgimė noras turėti savo žemės plotą, kur būtų galima pasideginti, pailsėti, pabūti gamtoje.

„Su Erika svajojome turėti savo žemės erdvę tam, kad galėtume atsijungti nuo visko. Kai atvažiavau čia, buvo krūmynai, iki ežero net nepriėjau. Pradėjome viską valyti, šienauti ir supratome, kokia graži vieta. Ir hamakams bus vietos, ir vaikams su varlėmis pabendrauti. Gal iš veido nesimato, bet esu labai laimingas“, – pirkiniu džiaugėsi M.Vitulskis. 

„Vakarėja“ su Martynu Starkumi – jau šį vakarą, 21 val. per LRT televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Šiaip gerbiamam dainininkui patarčiau, parašyti raštus į visas represines struktūras, su prašymais atsakyti: ar teisingai nusipirkau sklypą, ar statyboms duoti dokumentai teisėti ir t.t. Pasistatysi gerbiamasis ir vaikščiosi po teismus, todėl iš kart įspėkite, kad po teismus vaikščiosite jūs, išdavę leidimus, pardavę ir t.t. Būtinai pasinaudokite mano patarimu.

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Klaipėdoje tebedirba du galimai nusikalstamos grupuotės nariai: antstolis A.Selezniovas ir bendrininkė teisėja V.Olcvikienė. Rašau galimai, kadangi pati Olcvikienė ar jos bendrai gali save nuteisti, o tokių nėra. Čia paminėti tik du, jiems žemės sklypų pirkti nereikia, jie užgrobia, arba perka už neskaidrius pinigus. Sisteminė spauda tyli, man šie banditai prie Klaipėdos užgrobė virš 8 ha. Mano tel. 8 662 33770 Įsidėmėkit, kas nusipirko spauda rašo, kas nusikalstamai pasidalina svetimą, nerašo, gal žinote kodėl? Kai pasidomi kur atostogas praleidžia sisteminiai žurnalistai ir kiek kartų, tampa aišku.

nemegstu verkiančių.

nemegstu verkiančių. portretas
Eiliniai neverlkiame nes niekam neidomu,kad labai sunkliai veciamės netekome darbo, likome darbo biržoje tik su pašalpomis. O Šou žvaigždes NOrvilai Zarasuose sodyba, Merųnas perka Trakuose prestizineje vietoje sklypą, o ka tik verke ,kad vios išgyvena, mmaiustui labai taupo, o cia štai tau sklypas ir busimas namas. Nererikia verki Vitulkiai, reikjia žinoti,kad yra dar bligiau gyvenančių.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių