Quantcast

M. Markle Ukrainos komandą „Invictus“ žaidynėse pasveikino „Slava Ukraini“ šūkiu

Pagerbdama Ukrainos komandą neįgaliems veteranams skirtose „Invictus“ žaidynėse Meghan Markle ukrainiečius garsiai pasveikino „Slava Ukraini“ (Šlovė Ukrainai) šūkiu.

Šeštadienio vakarą į atidarymo ceremoniją Hagos „Zuiderpark“ stadione atvykusi Ukrainos komanda pasitikta garsiomis ovacijomis, skelbia „Mirror“.

„Mano pačios ir mano vyro supratimu, kiekvienai komandai atvykti čia buvo labai sunku tiek fiziškai, tiek ir emociškai. Ne lengviau buvo ir Ukrainos komandai, kurią visi čia palaikome“, – kalbėjo princo Harry'io žmona M. Markle.

Princas Harry'is pritarė sutuoktinei, išreikšdamas viltį, kad šiemet Hagoje vykstančios žaidynes suteiks pasauliui galimybę labiau pasistengti dėl Ukrainos.

Kiek anksčiau Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis paragino šalies atstovus renginyje kuo garsiau platinti žinią apie Rusijos karių vykdomus nusikaltimus Ukrainoje.

Dauguma komandos narių šiuo metu gina Ukrainą. Hagoje 19 ukrainiečių varžysis su maždaug 500 veteranų iš 18-os NATO narių ir šio aljanso šalių partnerių.

„Invictus Games“ yra tarptautinis sporto renginys, skirtas neįgaliems veteranams. Žaidynes 2014 m. inicijavo princas Harry'is.


Šiame straipsnyje: Meghan MarkleInvictus žaidynėskaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių