Quantcast

M. Jankavičius su žmona susilaukė trečios atžalos

  • Teksto dydis:

Manto Jankavičiaus šeimoje – penktas narys. Spalio 9 d. dainininko žmona Ieva pagimdė dukrą. Jai tėvai davė Upės vardą. Mergaitė - trečias vaikas šeimoje, kurioje dar auga dešimtmetis Benas ir šešerių Herkus.

Mantas džiaugiasi, kad dukrytė gimė sveika ir jos abi su mama jaučiasi gerai. Dainininkas sakė, kad laukdami trečiosios atžalos kūdikio lyties jie nesureikšmino, bet žinia, jog gims mergaitė, tarsi pripildė laukimą pilnatvės. "Auginti dukrą mums bus nauja patirtis. Labai tuo džiaugiamės", - sakė dviejų jau ūgtelėjusių sūnų tėtis.

Trečio vaiko sulaukęs dainininkas sakė, kad dabar laiką reikės planuoti ypač atsakingai. Šeimos laukia ypatingas, pilnas naujų potyrių laikas, be to artėja įtemptas koncertų sezonas.

Gruodžio mėnesį Mantą drauge su Aiste Smilgevičiūte ir kitomis scenos žvaigždėmis matysime šimtmečio muzikinėje premjeroje "Eglė žalčių karalienė", kurioje jam patikėtas pagrindinis - žalčio - vaidmuo.

Gruodį klausytojai sulauks ir Manto akustinių žiemos koncertų, o juose - naujo albumo naujausi hitai bei iki šiol niekur neįrašytos dainos iš spektaklių, kino filmų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių