Quantcast

M. Jaggeriui sėkmingai atlikta širdies operacija

  • Teksto dydis:

Britų roko grupės „The Rolling Stones“ vokalistui Mickui Jaggeriui sėkmingai atlikta dirbtinio širdies vožtuvo keitimo operacija. Kaip ketvirtadienį pranešė žurnalas „Billboard“, šiuo metu jis sveiksta po chirurginės intervencijos vienoje iš Niujorko klinikų.

Remdamasis savo šaltiniais leidinys patikslina, kad 75 metų amžiaus muzikantą vis dar prižiūri gydytojai, bet jis jaučiasi gerai. „Billboard“ žiniomis, M. Jaggeris gali būti išrašytas jau po savaitės. Bet, kaip anksčiau rašė portalas „Drudge Report“, manoma, kad M. Jaggeris visiškai atsigaus ir vėl žengs į sceną tik vasarop.

Pirmadienį M. Jaggeris tviteryje pranešė, kad „The Rolling Stones“ atidėjo koncertinį turą po JAV ir Kanados miestus. Nuo balandžio 20 d. iki liepos 29 d. grupė turėjo surengti 17 koncertų Majamyje, Čikagoje, Denveryje, Vašingtone, Filadelfijoje ir kituose miestuose.

Prieš beveik 57 metus įkurta grupė „The Rolling Stones“ praėjusio amžiaus septintajame dešimtmetyje buvo pagrindinė „The Beatles“ konkurentė. Per pusę amžiaus ji išleido apie 50 albumų, kurių parduota daugiau kaip 250 milijonų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių