Quantcast

„M-1 plius Kūdikių lenktynėse“ mažylius tėvai viliojo ropoti ir kačių maistu

  • Teksto dydis:

Prieš septyniolika metų „M-1 Plius“ komandai kilo pašėlusi mintis – suorganizuoti nuotaikingą, renginį, kuriame kūdikiai rungtųsi dėl greičiausiojo titulo. Kaip tarė, taip padarė, o lenktynės tapo tradicinėmis bei laukiamomis kasmet.

Šiemet pirmasis lenktynių laimėtojas jau eina į dvyliktą klasę. O 17-ose kūdikių lenktynėse susirungė net 25 „ropliukai“ iš visos Lietuvos. Šį kartą greičiausiojo titulo iškovojo jauniausias finalininkas – 9 mėnesių amžiaus mažasis lenktynininkas Kamilis Dambrauskas. Antrąją vietą užėmė Faustas Dičiūnas, kurį iki finalo atviliojo kačių maistas (11 mėnesių amžiaus), o trečioji finišo liniją kirto vyriausioji, tuoj pirmąjį gimtadienį švęsianti Mėta Brazytė.

Kaip ir kasmet komandą sudarė dar nevaikštantis kūdikis, mama ir tėtis. Visos atrinktos komandos varžėsi 5 etapuose, o į finalą patekę greičiausieji turėjo savo vikrumą įrodyti prieš kitus finalistus. Žinoma, neapsieita ir be kuriozų, kuomet mažyliai nenorėjo lenktyniauti ar akimirkai sumaišė mamas, bet lenktynių organizatoriai pastebėjo, jog šiais metais tėveliai stebino išradingumu ir dar aršiau kovojo dėl mažųjų dėmesio. Vaikai buvo kviečiami atropoti pas vieną iš tėvelių ne tik jau tradicinėmis tapusiomis priemonėmis – išmaniaisiais telefonais, žaislais, bet ir kačių maistu bei dantų šepetuku.

Norinčių dalyvauti lenktynėse, kaip ir kiekvieną vasarą buvo daug. Radijo stotis „M-1 Plius” paraiškų sulaukė dar prieš prasidedant oficialiai registracijai, vėliau jau per pirmą savaitę, anketų skaičius tradiciškai perkopė 200 ir sparčiai didėjo, nes kiekvienais metais radijo stoties „M-1 Plius” organizuojamos kūdikių lenktynės suteikia daug džiaugsmo renginio dalyviams bei svečiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių