Quantcast

„Lietuvos talentų“ žiūrovams – galimybė sugrąžinti dalyvius į superfinalą

  • Teksto dydis:

TV3 televizijos šou „Lietuvos talentai“ skelbia džiugią naujieną. Visi dalyviai, kurie paliks šou tiesioginių pusfinalių metu, turės galimybę grįžti į superfinalą ir kautis dėl pagrindinio prizo – šlovės, garbės ir 10 tūkst. eurų. Kas grįš tęsti projekto, lems žiūrovai, balsuojantys internete.

Du iš pusfinaliuose iškritusių ir surinkusių daugiausiai balsų internete grįš į projektą. Daugiausiai balsų surinkęs dalyvis į superfinalą pateks iš karto. Antroje ir trečioje vietoje pagal balsų skaičių likę dalyviai, kaip ir „Lietuvos talentų“ pusfinaliuose, pateks po teisėjų verdikto. Kuris iš jų keliaus į finalą spręs Ineta Stasiulytė, Justinas Jankevičius ir Marijus Mikutavičius.

Kiekvieną kartą teisėjams nusprendus, kas keliauja į superfinalą, atsiranda žiūrovų, kurie yra nusivylę sprendimu, turi savo nuomonę, argumentus. Tai šį sezoną projekto organizatoriai pasiūlė naujovę – patiems nuspręsti, kurie du, pusfinaliuose nesulaukę palaikymo, žiūrovų nuomone yra verti grįžti ir susikauti superfinale.

Didžioji „Lietuvos talentų“ kova vyks gegužės 26 dieną. Balsuoti galima iki gegužės 22 dienos čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių