Quantcast

„Lietuvos supermiestas“: ar mėlynoji banga išpraus žemaičius iš Plungės?

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą per LNK vėl susirems Lietuvos miestai ir miesteliai, svajojantys apie supermiesto titulą. Ar kas nors pajėgs pasipriešinti Klaipėdos kariaunai, kurią į priekį ves turbūt stipriausias uostamiesčio vyras – sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas? Juolab kad jam talkins uostamiesčio krepšinio autoritetas – „Neptūno“ kapitonas Martynas Mažeika ir visa mėlynoji sirgalių banga.

Triukšmo ir ovacijų studijoje netrūks, kai klaipėdiečiai pristatys atsinaujinusios grupės MAN-GO dainų pynę, kuri nuskambės iš aukštybių... Merginas į studiją atgabenęs specialus „mangomobilis“ suteikė galimybę žvaigždėms pažvelgti į žemę iš viršaus.

Jaunieji Klaipėdos talentai parodys šokio ir mados spektaklio „Bjaurusis GAGA“ pagal Lady Gaga muziką ištrauką, sportininkai gins miesto garbę patobulinto regbio rungtyje ir svarbiausia... Matyt, vandenų dievo Neptūno pasiuntiniai studijoje išmeldė, jog draugiškoji Klaipėda nebebūtų paskutinė „Provokacijos miestiečiams“ rungtyje. Detalės, kas, kur ir kaip,-sekmadienio vakarą, 19.30 val., laidoje „Lietuvos supermiestas“ per LNK.

Tiems, kam svetimas vienišių gyvenimo būdas, sekmadienį kviečiami į Supermiesto Klaipėdos komandos štabą, kuris per transliaciją įsikurs „Friedricho smuklėje“.

Čia jūsų lauks komandos sirgalių generolas Linas Lapėnas, muzikinė programa, Švyturio šalies prizai. Žiūrėsim, sirgsim ir balsuosim iki išsekimo, mėlynoji Klaipėdos banga turi pagaliau išprausti žemaičius iš Plungės.

Laida „Lietuvos supermiestas“ vasario 22-ąją, sekmadienį, 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

iš Plungės

iš Plungės portretas
aha, visi matėm kaip Jūs žinot :D

Iš Klaipėdos :)

Iš Klaipėdos :) portretas
Mes ir nesvajojam,o žinom ;)

iš Plungės

iš Plungės portretas
Pasvajokit ;)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių