Quantcast

Lietuvos muzikos padangėje – nauja merginų grupė

  • Teksto dydis:

Lietuvos muzikos padangėje netrukus nuskambės naujas muzikinis projektas „Top Girls“, kuriame uždainuos „Vig Roses“ narės Akvilė Matukaitė, Giedrė Girnytė ir balsingoji Augustė Vedrickaitė.

„Top Girls“ grupę subūręs Povilas Meškėla pasakojo, jog naujas muzikinis projektas oficialiai bus pristatytas jau visai netrukus. Atlikėjas išduoda tik tiek, kad jėgas suvienijusi merginų trijulė koncertuose gyvai atliks garsiausias XXI amžiaus dainas – Rihannos, Lady Gagos, Alicios Keys, Beyonces ir kitų pasaulinio garso žvaigždžių hitus.

„Nors pats esu alternatyvios muzikos atstovas, gerbiu tiek populiariosios muzikos sceną, tiek roko sceną. Scena man kaip bažnyčia. Todėl noriu padaryti gerą projektą – į naują muzikinį produktą ketiname investuoti daug savo jėgų, laiko, žinių ir lėšų. Noriu, kad tai būtų įspūdingas projektas“, – sakė P. Meškėla.

Žinomas Lietuvos atlikėjas, įkūręs prodiuserinę kompaniją „M-Pro“, užsimena, jog „Top Girls“ – ne pirmas ir ne paskutinis muzikinis jo globojamas projektas. Pirmasis P. Meškėlos muzikinis projektas buvo didelės sėkmės sulaukę „The Beatles“ koncertai, kuriuose dainavo Jokūbas Bareikis ir Rafailas Karpis. Artimiausiu metu dienos šviesą išvys dar vienas projektas „Depeche Mode“, kuriame kultinės grupės dainas su muzikantų grupe atliks Tadas Juodsnukis.


Šiame straipsnyje: Top Girlsmuzikamuzikos grupės

NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Gal jau nereikia. Ir taip bebalsiu pilna...

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Jos dainuos ar kūnus demonstruos?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių