Quantcast

Lietuvos įžymybės domėjosi, kaip „užšaldyti“ jaunystę

  • Teksto dydis:

Prabangi aplinka, aukso standartu pažymėtos grožio paslaugos, vienas brangiausių pasaulyje skanėstų, užburianti muzika ir galimybė iš solidžiausių ekspertų išgirsti aktualiausias jaunystę išsaugančias paslaptis – toks tarptautinės estetinės ir lazerinės medicinos klinikų grupės „Era Esthetic“ Kaune surengtas įsimintinas vakaras subūrė didžiulį būrį Lietuvos įžymybių.

Prilygsta plastinei chirurgijai

„Būtų puiku „užšaldyti“ jaunystę! Bet, mokslininkų sukurtų technologijų dėka, ja bent jau  galima pasimėgauti ilgiau. Man procedūros yra lyg darbas, į kurį būtinai einu du kartus per savaitę, taip palepindama ir kūną, ir sielą. Efektą tikrai jaučiu – vien su mityba ir sportu geros odos būklės išsaugoti nepavyktų“, – įsitikinusi vestuvių planuotoja Inga Budrienė.

Procedūromis tiki ir dainininkės Giulija, Monika Falcon, Vasha, Viktorija Mauručaitė bei Asta Pilypaitė.

„Mano užduotis dabar yra likti tonuse, – šypsosi A. Pilypaitė, – Rūpinuosi veido odos švara ir stengiuosi domėtis grožio inovacijomis – tokiomis, kurios tikrai veiksmingos, bet ne drastiškos“.

Būtent todėl ji nusprendė susipažinti su vieta, kur kvalifikuotiems, medicininį išsilavinimą turintiems specialistams savo grožį ir sveikatą patiki būrys dėkingų klientų, o trokšdama išpildyti visus jų pageidavimus ir būti dar arčiau besirūpinančiųjų savimi, klinika nuolatos investuoja į technologijas, turi vienus brangiausių estetinės ir lazerinės medicinos lazerių pasaulyje, vertinamu aukso standartu.

Akis, šypseną, gerą savijautą ir apsilankymus pas patikimus grožio specialistus jaunystės paslaptimi vadina Giulija bei jos dukra Monika, kartu su dešimtimis svečių mėgavusios renginiu, vykusiu plastinei chirurgijai prilygstančias procedūras atliekančioje „Era Esthetic“, kurių daugelis čia pradėtos teikti anksčiau, nei kur nors kitur Lietuvoje.

„Procedūras atsirenku pagal savo amžių. Mama pakontroliuoja, kad neperžengčiau ribų“, – su šypsena sakė Vasha.

Vyrai tampa drąsesni

„Svarbu džiaugtis gyvenime ir nesenti vidumi, o fizinių duomenų „užšaldymu“ bent dešimtmečiui šiuolaikiniai specialistai jau geba pasirūpinti! Vidinio ir išorinio pasaulio dermė svarbi visiems – ir moterims, ir vyrams. Tai – pasitikėjimo savimi, noro veikti faktorius“, – damoms antrino dainininkas Mindaugas Mickevičius – Mino.

Jis tvirtino pastebėjęs, jog vyrai tampa vis drąsesni ir yra linkę spręsti ne tik slenkančių plaukų problemas, bet atkreipia dėmesį į savo odos būklę bei neklaužadas raukšleles, išduodančias sparčią metų kaitą. Jam įspūdį paliko pristatyta „Ulthera“ procedūra, efektyviai pakelianti veido karkasą ir patempianti giliausius odos audinius.

„Specialistai tvirtina, kad ši procedūra gali atjauninti išvaizdą dešimčia metų, o rezultatas matomas dar 2–4 metus. Veido, kaklo, dekoltė sričių oda tampa stangresnė ir pastebimai atjaunėjusi jau po vienos procedūros. Kartu atkuriama veido ovalo forma, pastebimas intensyvesnis odos patempimo efektas skruostų, kaklo, pagurklio srityse. Taip pat mažinamos gilesnės raukšlės ir paakių maišeliai, pakeliami viršutiniai ir apatiniai vokai. Žinoma, pagerėja ir bendra veido odos būklė, tonusas, spalva, išryškėja žandikaulio linija. Mokslininkai grožio srityje tikrai yra padarę didelę pažangą“, – įsitikinęs Mino.

Anot jo, patyrę profesionalai padeda sužinoti viską, kas aktualu šiuolaikiniam, savimi besirūpinančiam žmogui: kas nutinka mūsų odai senstant ir kaip „užšaldyti“ jaunystę, informaciją apie bene daugiausia mitų apipintą grožio procedūrą ir kaip panaikinti raukšles, kokios dažniausios yra plaukų retėjimo priežastys ir kaip jas spręsti, pigmentinių dėmių šalinimą ar plaukelių šalinimą lazeriu.

Dažnai įprastos grožio priemonės, tokios kaip kaukės, šampūnai ir serumai, yra bejėgės sustabdyti plaukų slinkimą. Tokiu atveju į pagalbą reikia pasitelkti gydymą, kuris tiesiogiai veiktų plauko folikulą. Dabar ir naujoje klinikoje Kaune klientams pasiekiamas „Dr. Cyj Hair Filler“ yra pirmasis pasaulyje plaukų užpildas ir vienas stipriausių plaukų slinkimo gydymo būdų šių dienų trichologijoje. Labai geri rezultatai pasiekiami ir alopecijos gydyme. Užpildas pasižymi prailginto veikimo technologija, yra praturtintas hialurono rūgštimi ir biomimetiniais peptidais. Pastarieji yra naujas mokslo pasiekimas – peptidas susijungia su odos receptoriais ir atitinka tarsi raktas spyną. Poveikis pasireiškia iš karto, nes į galvos odą yra suleidžiamos mikroinjekcijos, stiprinamas plauko folikulas ir skatinamas plaukų augimas. Klinika, kurioje vyko šventinis vakaras, yra išskirtinė šio produkto tiekėja į Lietuvos rinką, pastebinti, kad jau atsirado jo klastočių, nebeužtikrinančių gerų rezultatų. Tad, norintys sustabdyti plaukų slinkimą turėtų būti atidūs.

Pasidalino paslaptimi

„Oi kaip gerai būtų sustabdyti laiką, bet… gyvenimas lekia ir mes kartu su juo gražėjame, – šypsosi V. Mauručaitė, – Esu dėkinga genams, tėvams už suteiktą grožį.  Būsiu atvira,  ankščiau retai naudojausi grožio procedūromis, tik išimtinais atvejais, kai tikrai to reikėjo, tačiau dabar tam jaučiu vis didesnį poreikį – reikia skirti sau daugiau dėmesio, tad grožio pasaulio paslaugų sfera vis labiau domina.  Reikia save mylėti -  tai didžiausia paslaptis“.

Naujoje „Era Esthetic“ klinikoje Kaune taip pat laukia platus estetinės medicinos procedūrų pasirinkimas: nuo klasikinėmis laikomų hialurono ir botulino toksino injekcijų iki naujos kartos injekcijų, orientuotų į dar didesnį natūralumą. Klinikoje naudojami Pietų Korėjos kompanijos „Caregen“ išrasti ir patvirtinti preparatai su biomimetiniais peptidais ir išgryninta hialurono rūgštimi buvo tikras atradimas viso pasaulio grožio industrijai. Be to, kompanija daug investuoja į mokslo pažangą ir kasmet pasiūlo dar labiau personalizuotus, individualius kiekvienos odos poreikius ir problemas atitinkančius sprendimus.

Ypatingai didžiuojamasi plaukelių šalinimo lazeriu procedūra, kurios efektas išlieka ne kelis mėnesius ar metus, o ilgą laiką.

Visos klinikoje atliekamos procedūros atitinka aukso standartą, kuris suteikiamas tik efektyviausioms ir pažangiausioms lazerinės bei estetinės medicinos technologijoms. Kiekviena procedūra sprendžia konkrečias odos problemas ir užtikrina puikius estetinius rezultatus. Procedūrų saugumą užtikrina vaistų kontrolės tarnybos, o efektyvumą patvirtina klinikiniai tyrimai. Vis tik gydytoja, tarptautinės klinikos bendraįkūrėja Jurgita Stoškienė atvira – procedūrų efektyvumas priklauso ne tik nuo technologijų, bet ir nuo specialisto.

„Nepaprastai didžiuojuosi mūsų komanda – medicininį išsilavinimą turinčiais gydytojais dermatologais, chirurgais, specialistais, kosmetologijos, estetikos, slaugos profesionalais. Jie nuolat tobulinasi tarptautinio lygio mokymuose, dalyvauja konferencijose ir rodo maksimalų dėmesį klientui tam, kad šiandien „Era Esthetic“ būtų tokia klinika, kurią renkasi, į kurią sugrįžta ir kuria pasitiki kiekvienas įžengęs pro duris“, – džiaugėsi pašnekovė.

Išskirtinis vakaras

Kruopščiai suplanuotu vakaru be jau minėtų žinomų žmonių Kaune mėgavosi ir „televizijos gelbėtoja“, modelis Neringa Mažeikienė, Kauno ceremonmeisteris Kęstutis Ignatavičius, televizijos laidų vedėjas Žygimantas Barysas, bankroto administratorė Rasa Židonytė, Lietuvos techninio sporto federacijų asociacijos prezidentas Karolis Ramoška, plaukų stilistas Karolis Murauskas, dainininkas Igoris Jarmolenka su žmona Dženeta, mikropigmentacijos klinikos įkūrėjai Gitana ir Šarūnas Vizgaičiai, dizainerė Rigonda Užpalevičienė, renginių vedėjas Ramūnas Talutis, grupės „16 Hz“ narys Robertas Jucevičius, dizaineriai Tadas Kuzminskas ir Diana Želvienė, vaikų ir vyrų kirpimo studijos įkūrėja Egidija Šatikienė, kvepalų žinovė Viktorija Gaidytė, verslo konsultantai Andrius ir Gintarė Armaliai, iliuzionistas Modestas Petrikas, verslininkės Jolita Kuliešytė ir Agnė Martinkėnė, šokių trenerė Kristina Burneikienė, „Seo akademijos“ metodikos autorė Evelina Biliūnaitė, renginių organizatorius Paulius Šiupienius bei kiti.

Svečiai turėjo progą pasilepinti iš vienos brangiausių pasaulyje kakavos pupelių pagamintu šokoladu, apie kurį daugybę įdomybių papasakojo Simona Janulaitienė. Bene vienintelė Lietuvoje šokolado someljė neabejoja, kad Italijoje iš „criollo“ rūšies gimstantis skanėstas pasaulyje atitikmenų neturi. Jam išskirtinumo teikia ne tik gamybos technologija, bet ir daugybė kitų dalykų – šokolado kūrėjai turi nuosavas kakavos plantacijas, kuriose itin atidžiai stebimas visas žaliavos atsiradimo procesas – nuo auginimo iki skrudinimo. Tai suteikia galimybę šokoladą gaminti ne iš pupelių mišinio, bet iš konkrečios, tam tikras savybes turinčios jų rūšies.

S. Janulaitienė renkasi tik labiausiai vertinamą šokoladą, gaminamą iš geriausių žaliavų, auginamų atidžiai prižiūrimuose ūkiuose, nes žino, kad masinio produkto gamintojai nekokybę maskuoja cukrumi, vanilės ekstraktu ar palmių aliejumi, o alergiją sukelia ne šokoladas, o vabzdžių likučiai mišiniuose.

Dar viena vakaro staigmena svečiams tapo dainos „New Start“ premjera. Jos kūrėja ir atlikėja – Agnė Buškevičiūtė Tumalavičienė. Agnès sceninį vardą pasirinkusi pašnekovė sako šio įvykio laukusi visą gyvenimą.

„New Start“ jai – ne tik lauktas dalykas, bet ir būdas pasidalinti asmeniškais potyriais.

Charizmatiška, profesionali operos dainininkė, muzikinio televizijos projekto „Žvaigždžių duetai“ nugalėtoja, populiarių lietuviškų serialų „Pone Prezidente“, „Laisvės kaina. Disidentai“ ir „Laisvės kaina. Sąjūdis“ pagrindinių vaidmenų atlikėja Agnè, pristatydama debiutinį savo darbą, įžengia į naują, dar neišmėgintą kūrybinį kelią.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
seną namą ar seną bobą - tinkuok netinkavęs, špakliuok, nešpakliavęs, kaip buvo sena ir liks tokia.

JO

JO portretas
nuo tų lietuviškų įžymybių net bloga.Kam jie reikalingi, reklamai?

Kas cia tokie

Kas cia tokie portretas
Kam idomis
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių