Quantcast

„Lietuvos balso“ nugalėtoju tapo tenoras P. Bagdanavičius

  • Teksto dydis:

Pirmąją Naujųjų metų vakarą tiesioginiame LNK eteryje paaiškėjo muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtojas. Superfinale kovėsi daugiausiai mokytojų ir televizijos žiūrovų simpatijų per visą projektą pelnę dalyviai – Goda Sasnauskaitė, Dagna Kondratavičiūtė, Paulius Bagdanavičius ir Monika Linkytė.

„Lietuvos balso“ nugalėtoju tapo Ingos ir Arūno Valinskų mokinys Muzikos akademijos klasikinio vokalo studentas, tenoras P. Bagdonavičius.

„Kai išgirdau apie savo pergalę, sustojo kvėpavimas. Maniau, kad uždusiu. Tai akimirkos, kurių nepamiršiu visą gyvenimą",  po laimėjimo žodžius sunkiai rinko antrojo „Lietuvos balso" nugalėtojas.

„Džiaugiamės prisidėję prie šio jauno žmogaus savęs kūrimo. Jis iš tų, kurie klauso ir išgirsta patarimus, mokosi. Galbūt ne viskas pavyksta taip, kaip tikisi, tačiau potencialas yra didžiulis. Manome, kad vienas kelių, atvedusių Paulių į pergalę buvo tas, kad jis pasinaudojo patarimu dainuoti lietuviškai. Jis atrakino žiūrovų širdis, tad jo trofėjus skirtas ne tik jam – tai bendra jo artimųjų, draugų ir visų gerbėjų pergalė", – džiaugsmo neslėpė ir P. Bagdanavičiaus mokytojai I. ir A. Valinskai.

Antroji vieta šiame „Lietuvos balso" sezone atiteko M. Linkytei, trečioji – D. Kondratavičiūtei, ketvirtoji – G. Sasnauskaitei. Atsisveikindami su kiekviena iš dalyvių, žiūrovai arenoje kilo nuo kėdžių ir plojo dėkodami už puikius pasirodymus.

Šeštadienį projekto scenoje pasirodė ir grupė „Sel" su Egidijumi Dragūnu. Jo duetas su Dagna paskelbė šou pradžią. Donatas Montvydas surengė itin profesionaliai paruoštą numerį su savo šokėjų trupe.

„Lietuvos balso" nugalėtojui atiteko televizijos eterio net už 100 000 litų per LNK, solo koncertas, kurį prodiusuos kūrybos namai „ELITAZ" ir kuris LNK eteryje bus jau sausio 4 dieną, dvejų metų kontraktą su „Show Makers" talentų agentūra ir singlą, kurį galingiausiam balsui įrašys „Global Music & Talent Agency".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nema

Nema portretas
Buvo ir geresniu nereikia t,u komediju

klausytoja

klausytoja portretas
šAUNU. TAIP IR TURĖJO BŪTI, PAULIAU. TAU LYGIŲ TEN NEBUVO..

...

... portretas
Sveikinu! Turesim dar viena Meruna.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių