Quantcast

„Leon Somov & Jazzu“ pristato naują meilės baladę

  • Teksto dydis:

Daugiau nei 10 metų kartu dirbantys muzikos kūrėjai Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu tebėra vieni originaliausių ir produktyviausių atlikėjų šalyje. Ir šį lapkritį jie pradeda naujuoju kūriniu „Gaila“.

„Labai dažnai sulaukiu reakcijos: „Ši daina apie mane! Tai yra tai, ką aš jaučiu!!!“ Ir man tai patinka, nes tai dar vienas įrodymas, kad aš panaši į savo klausytoją, kurį taip myliu, kad esu ne viena, kad esu normali su visomis savo patirtimis ir gyvenimo audromis“, – šiltai nusišypso Jazzu. 

Tinkamesnio sezono, nei šis, meilės baladei turbūt nepavyktų surasti. „Mes vienu metu dirbame su keliomis dainomis, o tuomet išrenkame, kuri išvys dienos šviesą pirmesnė. Stipriausiai pasirinkimą lemia metų laikas ir mūsų – kūrėjų – nuotaika, kuria norime pasidalinti su klausytojais, – patvirtina L. Somovas. – Gitara turi savotišką „Twin Peakso“ prieskonį“.

„Aš šioje dainoje įžvelgiu šviesesnį rytojų. Manau, kartais reikia išsivalyti gyvenimą nuo tų, kurie tau stengiasi užstoti saulę. Būtent to ir linkiu visiems mūsų klausytojams ir labai lauksiu ateinančiuose mūsų koncertuose“, – priduria L. Somovas.

„Leon Somov & Jazzu“ turas „Winter is Coming“ prasidės gruodžio 23 d.„Švyturio“ arenoje Klaipėdoje. Gruodžio 25-ąją jie koncertuos Šiaulių arenoje, 26 d. – „Žalgirio“ arenoje Kaune, 27 d. – Panevėžio „Cido“ arenoje, o 28 d. – Vilniaus „Siemens“ arenoje. 

 

 

 


Šiame straipsnyje: leon somovJazzumuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių