Quantcast

Lenktynėse pramogavę buvę mylimieji V. Siegel ir D. Bunkus laiką leido atskirai

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Palangoje šurmuliavo „Aurum 1006km“, kurios pritraukė ne tik sporto mėgėjus, bet ir visą būrį žinomų žmonių. Tarp lenktynių žiūrovų buvo galima pastebėti ir socialinių tinklų žvaigždę Viktoriją Siegel bei verslininką Danielių Bunkų. Tiesa, buvę mylimieji lenktynėse laiką leido atskirai.

Verslininkas D. Bunkus į lenktynes atvyko kartu su savo ir dainininkės Natalijos Bunkės sūnumi Kristupu.

Tuo tarpu V. Siegel renginį stebėjo kartu su jau kuris laikas su žinoma moterimi poruojamu verslininku Laurynu Suodaičiu.

Primename, kad D. Bunkus su V. Siegel susipažino 2016 metų vasarą, 2017-ųjų vasario mėnesį pora susižadėjo.

Žinia apie D. Bunkaus ir V. Siegel skyrybas pasitvirtino birželio pradžioje.

Iškart po žinios apie byrančius žinomos poros santykius socialiniame tinkle „Instagram“ pasirodė buvusios D. Bunkaus žmonos N. Bunkės žinutė, kurioje ji rašė, ką mano apie nuomonės formuotojas ir, neva, tobulas jų šeimas. Dar tą patį vakarą apie skyrybas pasisakė ir pati V. Siegel.

„Nesitikėjau ir niekada negalvojau, kad dviejų žmonių skyrybos, kurios yra tik dviejų žmonių reikalas, yra tokios įdomios kitiems žmonėms, nes man, pavyzdžiui, yra visiškai nesvarbu, ar skiriasi Petriukas, ar Antaniukas, ar kaimynė. Nes niekada negali žinoti, kas buvo tų santykių viduje ir niekada negali smerkti ir teisti žmogaus išklausęs vieną pusę“, – sakė V. Siegel.

„Niekada viešai savo pozicijos nesakysiu, kad ir ką kitas žmogus apie mane galvotų, ką besakytų. Man tai yra žema. Laikas buvo kartu, tu buvai su tuo žmogumi, todėl turi likti pagarba. Niekada nesmerkite iš oro – nes jūs nežinote, kas buvo viduj. Galėjau tylėti, neprisipažinti, kad įsimylėjau, turiu kitą vyrą, galėjau meluoti, sakyti, kad meluoja Danielius. Bet aš prisipažinau, nes noriu būti su jumis atvira, vis tiek anksčiau ar vėliau viską sužinotumėte. Aš gyvenu tik vieną kartą ir noriu būti laiminga. Jeigu jūs galvojate, kad nuo tobulos šeimos, tobulų santykių, nuo tobulo vyro pabėgama – tai tikrai ne“, – atviravo nuomonės formuotoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lordas

Lordas portretas
Krusasi kaip kralikai,o rašo,,man tai labai žema,,kur dar žemiau,taip jau nusirite iki plintuso lygio.

Lordas

Lordas portretas
Labai ydomu ar ne permiegojo.tokios Lietuvos įžymybės kad daugiau nėra apie ką rašyti.

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Nejaugi tokie garbingi, ką gero padarę ,kad juos šitaip viešinti.Manau baikite tokiu nesusitupėjusius,nieko nepadariusius gero rodyti kaip pavyzdį jaunimui.Rodykite šeimas išgyvenusias santuokoje iki grabo lentos iki 50-60 metų kartu.Nejaugi kas tokiusrodo ir rašo patys tokie.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių