Quantcast

Laisvės TV pristato pokalbį su E. Dragūnu: esu žmogus veidrodis

  • Teksto dydis:

„Laikykitės ten pokalbiuose“ svečiuojasi ekstravagantiškasis atlikėjas Egidijus Dragūnas, dar geriau žinomas kaip Selas.

Vienas didžiausių skandalistų ir turbūt vienas talentingiausių Lietuvos muzikantų, kuris sugeba išsilaikyti scenoje jau keliasdešimt metų, dalinasi savo požiūriu ir atvirauja apie skandalingą gyvenimą.

Ištrauka iš pokalbio su E. Dragūnu:

– Triukšmas paskui jus eina paskui kaip šešėlis. Aš net susidėliojau įvykių chronologiją: jūs susimušėte su vienu verslininku, tada su kitu, tada advokatei metėte stiklinę į galvą, turėjote už bausmę prižiūrėti senelius. Ar jums neišvengiamai taip gaunasi ar jūs turite kažkokį planą?

– Ne. Žinokit, pats kartais kenčiu, kad yra sukurtas toks mano veidas. Jis visiškai manęs neatitinka.

– O kas jį sukūrė?

– Aš. Na, žinot, turbūt dėl to, kad buvau visada toks mažiukas. Galėjo kažkas nuskriausti, tai reikėjo sukurti tokį ežiuką.

– Ežiuką?

– Taip. Kuris badosi, kad visi bijotų. Bet taip iš tikrųjų nėra.

Visas pokalbis su E. Dragūnu – vaizdo įraše:



NAUJAUSI KOMENTARAI

apgailėtinas

apgailėtinas portretas
Labai panasu, kad jam iki Šalčiūtės kaip iki Keiptauno žasele ir +atbulam. Skaičiau ir galvojau- ko jis tikėjosi eidamas i laidą? pasikelti reitingus..??? Pasikėlė.... :)))))))))))))))))))))))) P.S. užuojauta Tapkinui..

skaitytoja

skaitytoja portretas
dar niekada negirdejau, kad sis atlikejas moketu normaliai kalbeti, kartais net gaila jo kaip zmogaus, sunku klausyti, gal tai kuriamas toks ivaizdis...

Gintas

Gintas portretas
Jeigu jau veidrodis esi,tai akivaizdu,kad kreivas
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių