Quantcast

Laidos vedėja D. Belickaitė filmavimo metu patyrė traumą

  • Teksto dydis:

Jau keletą mėnesių per 2TV automobilių gerbėjus džiuginantis merginų duetas Dalia Belickaitė ir Marija Silickaja-Šmatavičienė nusprendė ne tik išbandyti naujai perdarytą visureigį, bet ir leistis į ekstremalią kelionę bekele.

„Nusipirkome paprastą ir labai pigų „Hyundai Terracan“ su mintimi pakeisti neatpažįstamai. Ir mums pavyko! Pakeitėme jo dangą į nesibraižančią, perdažėme, uždėjome lempas, kad būtų žymiai geresnis apšvietimas, padidinome variklio galią, paaukštinome patį automobilį, uždėjome didesnius ratus, įdėjome multimediją, kad būtų paprasčiau parkuotis ir t. t. Iš paprasto visureigio padarėme tikrą žvėrį, kuris tapo geresnis už daugelį bekele važiuojančių visureigių. Bekele važiavome pirmą kartą, tačiau mums sekėsi geriau nei tiems, kurie tuo užsiima jau daug metų!“ – savo darbu didžiuojasi laidos „Merginos prie vairo“ vedėja M. Silickaja-Šmatavičienė.

Laidos „Merginos prie vairo“ filmavimo metu vedėjos bandė įveikti miško kelių kliūtis, bet, deja, neišvengė traumų. „Užkilome į vieną kalną ir netikėtai pasitaikiusi duobė labai sukratė automobilį. Belaikydama kamerą negalėjau stipriai laikytis ir susikračiusi kaip koks makaronas stipriai su galva trenkiausi į sienelę. Įsistačiau didelį guzą, kuris iššoko iškart! Bet viskas gerai, nepaisant šito mažo nesusipratimo, laiką praleidome nuostabiai! O šitą pramogą dar tikrai būtinai kartosime!“ – pasakoja laidos vedėja D. Belickaitė.

Abi merginos stebisi, kad automobilio transformacija pranoko visus lūkesčius. Jos ne tik kardinaliai pakeitė visureigio išvaizdą, bet ir tobulai jį paruošė bekelei. „Dar kalbėjome su Dalia, kad jeigu būtų galimybė rinktis, ar važiuoti į SPA, ar būti čia, tikrai rinktumėmės būti čia! Abi iš pirmo karto pakilome į vadinamą gėdos kalniuką, į kurį pakyla toli gražu ne visi. Labai džiaugiamės, kad taip nerealiai pavyko patobulinti automobilį, kuris įveikė visas kliūtis kelyje. Net juokavome, kad per gerai viską padarėme ir norėjome bent kažkur užklimpti ar užstrigti, bet deja... Šią laidą filmavome savo „Youtube“ kanalui, tačiau ją žiūrovai galės pamatyti ir per 2TV kanalą jau šį antradienio vakarą, 23 val.“ – įspūdžiais dalinasi Marija.

Po puikios drakono transformacijos merginos planuoja dar ne vieną tokį projektą. O jų metu žiūrovai pasimėgaus ne tik vedėjų nuotykiais, bet ir neregėtais automobiliais. Ši laida ypatinga tuo, kad merginos išbandė kardinaliai pakeistą automobilį, o kitose laidose galėsite išvysti, kaip jos testuoja įvairiausius automobilius Lietuvos gatvėse. Sekite merginų nuotykius, kiekvieną antradienį 23 val. tik per 2TV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių