Quantcast

L. Suodaitis apie bendravimą su sūnumi: kita pusė į rekomendacijas nelabai reaguoja

  • Teksto dydis:

Vargu, ar kas tikėjosi, kad balandžio 4 d. Geležų kaime įvykęs Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio konfliktas turės tokį tęsinį. Lietuva per dvi savaites jau įprato prie sutuoktinių santykių aiškinimosi instagrame. Vienas jautriausių klausimų – poros sūnus, gimęs praėjusių metų rugsėjo pabaigoje. Apie bendravimą su mažyliu penktadienio popietę instagrame kalbėjo ir L. Suodaitis.

„Tęsiasi mano kelionės po teisėsaugos institucijas, bet galiu pasidžiaugti, kad tyrimas vyksta gana operatyviai. Visai geros žinios šiam momentui. Žinoma, vyksta ir toliau guru įpliekstos instagramo inventorizacijos, kuriose visi dalyvauja – čia yra mažiau džiugi žinia, bet jau tam aš įtakos neturiu. Žinoma, vakar mačiau, kad iš šios situacijos jau darosi kažkam linksma, iš visokių nuomonės korifėjų ir žymių istorikų, Stano traktatų. Prieš savaitę buvo tiek nerimo, kad, matai, kaip viskas baigsis, vaikai skaitys, bet turbūt šitas nerimas jau baigėsi arba vaikai jau šito neskaitys.

Panašu, kad teks eiti iki galo šiuo klausimu.

Manau, kad ne man vienam taip atrodo, kad emocijų kalneliai iš šono liūdnokai atrodo, bet visokių čia momentų – ir aukštesnių, ir mažesnių – šiame procese bus. Kita naujiena – pasidžiaugiau užvakar, kad gavome iš Vaikų teisių rekomendacijas dėl laiko skirstymo su sūnumi. Panašu, kad kita pusė į tas rekomendacijas nelabai reaguoja, tai šiandien vėl ta pati sistema – kelios valandos, maks – trys ir vėl su aukle. Panašu, kad žmonės nėra nusiteikę kalbėti, diskutuoti, prieiti prie kompromisų. Panašu, kad teks eiti iki galo šiuo klausimu“, – kalbėjo L. Suodaitis.

Primename, kad balandžio 11 d. L. Suodaitis džiaugėsi: „Nuotaika šiandien šiek tiek geresnė, nes, panašu, kad jau rytoj pavyks su sūnumi susimatyti. Už tai tikrai nuoširdžiai ačiū Vilniaus vaiko teisių apsaugos tarnybos pareigūnams, kurie įsitraukė į procesą ir sakė, kad pabandys padėti užtikrinti lygiai tokias pačias teises matytis su sūnumi, kokias turi ir motina. Bet, nors jie šiandien ir padavė savo rekomendacijas, kad nėra jokių prielaidų man neleisti matytis su sūnumi, mano kita pusė ir jos advokatai, panašu, užsiiminėja manipuliacijomis.“

Balandžio 11 d. socialiniame tinkle V. Siegel-Suodaitė įkėlė įrašą apie tai, kad jos mažylis pirmą kartą savarankiškai atsisėdo.

„Noriu pasidalyti mamišku džiaugsmu, kas man per šias Velykas kėlė džiaugsmą! Ogi, mažylis pirmą kartą balandžio 9 dieną tvirtai ir savarankiškai pats atsisėdo! Koks jis šaunuolis!“ – džiaugėsi nuomonės formuotoja.

Kaip jau rašyta, balandžio 4 d., antradienį, apie 21.49 val., gautas pranešimas apie tai, jog Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyko konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Teigta, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais. Netrukus išaiškėjo, kad tai – žinomas verslininkas L. Suodaitis ir jo žmona V. Siegel-Suodaitė. Portalui kauno.diena.lt pasiteiravus, ar suaugusiųjų konfliktą matė mažamečiai, policijos atstovė tąkart atsakė: „Per konfliktą namuose buvo mažamečiai. Apie tai buvo informuoti ir vaiko teisių specialistai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nors

Nors portretas
Iš kitos pusės pozicija geresnė.

p

p portretas
Ae turi laiko Suodaite-pavarde mergautine! rupintis vaikais-jeigu nebutu aukliu>klausimas ka ji darytu...juk galvoje kaip pasirode svarbiausia turtai!!!

St.

St. portretas
Daugelis rūpinasi savo vaikais ir ne tik ... Ir nedaro jokių reklamų. O čia tik pigi reklama.
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių