Quantcast

L. Somovo ir Paulinos gerbėjams – džiugi žinia

  • Teksto dydis:

Nemokamas festivalis FREE FEST jau šį sekmadienį į Vilniaus Rotušės aikštę sukvies visus norinčius savo vasarą išlydėti ir rudenį pasitikti su geriausiais šalies atlikėjas ir nenutrūkstamu garso, šviesų bei pirotechnikos šou.

Efektingą šou festivalio metu sukurs daugiau nei dešimt ryškiausių scenos žvaigždžių, tarp kurių ir elektronikos dievu vadinamas Leonas Somovas bei drauge su juo pasirodysiantys „Lietuvos balso“ projekto veidai – šeštojo sezono mokytojų kėdėse sėdėsiantys Justinas Jarutis ir Inga Jankauskaitė bei penktojo sezono dalyvės KAIA ir PAULINA.

L. Somovo kurtame šou nuskambės ir visiškai nauja premjera – pirmasis bendras kūrinys su penktajame „Lietuvos balso“ sezone išgarsėjusia įspūdingą vokalą turinčia PAULINA.

Pirmasis PAULINOS kūrinys „Parodyk man save“ skelbs apie įspūdingą atlikėjos muzikinės karjeros pradžią.

„Jaučiuosi ypatingai gerai, kad mano pirmieji muzikos žingsniai prasideda kartu su L. Somovu. Visuomet žavėjausi jo profesionalumu ir esu be galo dėkinga likimui, kad gavau galimybę sukurti savo pirmąją dainą būtent su juo. Tokios galimybės gyvenime tikrai pasitaiko ne visiems“, – šypsenos neslepia PAULINA.

Pirmoji atlikėjos daina – autorinis jos kūrinys, kuriam pati sukūrė ne tik žodžius, bet ir melodiją.

„Tai tik pradžia ir, patikėkit, aš tikrai nesustosiu. Šiuo metu esu antrosios dainos kūrybiniame procese, tad staigmenų dar laukia tikrai ne viena. Nekantrauju, kai savo kūryba galėsiu pasidalinti su klausytojais“, – intriguoja PAULINA.

Atlikėja atskleidžia, jog ši vasara jai buvo ypatinga – visą savo laiką  ji skyrė naujiems muzikiniams planams, o štai naujasis rudens sezonas PAULINAI taps galingu muzikinės karjeros startu.

„Praėjusią vasarą visą savo laiką ir jėgas atidaviau „Lietuvos balso“ projektui, o ši vasara buvo visiškai kitokia. Visiška kūrybinė atgaiva – tiesiog kūriau muziką, buvau su savo mintimis, su artimiausiais žmonėmis, iš kurių sėmiausi įkvėpimo ir pamažu kūriau tai, kuo jau greitai galėsiu pasidalinti su klausytoju“, – nekantrauja atlikėja.

Naujoji L. Somovo ir PAULINOS premjera – jau šį sekmadienį 19.30 Vilniaus Rotušės aikštėje ir tiesiogiai per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių