Quantcast

L. Norkevičienė apie 2,5 tūkst. eurų kainavusį šunį: jis man – kaip vaikas

  • Teksto dydis:

Dainininkė ir TV laidų vedėja Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė savo namuose laiko įspūdingą ir labai retą šikoku veislės šunį Riku.

Kai Liepa susituokė su verslininku Evaldu, pirmasis rimtas pirkinys – šuniukas Riku. Be kelionės į Nyderlandus išlaidų šuo kainavo 2,5 tūkstančio eurų. „Dabar negalėčiau turbūt įsivaizduoti savo gyvenimo be šio augintinio, nes jis man yra šeimos narys. Turbūt kiti gali keistai pažiūrėti į mane, kai sako –  na, va, šuo šeimos narys kaip žmogus…“, – sako atlikėja.

Liepos nuomone, kuriant šeimą labai svarbu abiem sutuoktiniams išmokti atsakomybės. Ypač prieš susilaukiant vaikų. Tuomet geriau pažįsti ne tik save, bet ir savo vyrą. „Jis man yra turbūt kaip vaikas. Kaip sako – vieni susituokia, vaikus gimdo, tai mes nusprendėme įsigyti šunį. Prieš vaikus gera repeticija. Šiaip esu pakankamai didelė gyvūnų mylėtoja ir visą laiką labai norėjau gyvūnų, norėjau tų šunų ir labai džiaugiuos, kad mano vyras yra iš tų žmonių, kurie irgi mėgsta gyvūnus“, – sako moteris.

Riku – pirmas dainininkės šuo. Nors vaikystėje, kai dar Liepa buvo visai maža, norėjo turėti šuniuką, tačiau tėvai tam prieštaravo.

Apie L. Mondeikaitės-Norkevičienės šuns Riku iškrėstus pokštus ir šeimos santykius šį šeštadienį pasakos LNK gyvūnų gyvenimo būdo laida „Gyvūnų pasaulis“ su Pauliumi Kaupeliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
myliu sunis ,,,bet alergija su astma ,,neleidzia tureti shuneli

Ausrine

Ausrine portretas
Smagu gražu. Tačiau kai matai ,kad sergantiems vaikams , seneliams ar Sos augintiniams renkama po centa... O ir vėliau kiek , tokių veislinių augintinių , ten irgi atsiduria. Bet žmogus dirba uzdirba ir uzdirba. Ir pats sprendžia , kur išleisti , tokias sumas(

ot jau heiteriu kompanija..

ot jau heiteriu kompanija.. portretas
na is kur tiek burbejimo? is kur lietuviai tokie talentingi burbekliai? pries tai perka suni ir daugyklu - blogai, dabar nusipirko normalu veislini - irgi blogai. Tekstas ir atrastes juk istrauktos is konteksto, speju ten buvo taip, kaip buna paprastai per interviu: vienas klausia, o kita atsako, cia jei kam neaisku, kaip vyksta interviu.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių