Quantcast

L. Gaga sako po gastrolių norinti pailsėti nuo muzikos

  • Teksto dydis:

Dainininkė Lady Gaga (Leidi Gaga) penktadienį pareiškė planuojanti „pailsėti“ nuo muzikos ir truputį „sulėtinti tempą“ dėl savo sveikatos problemų.

Popmuzikos žvaigždė penktadienį viešėjo Toronte, kur vyko du jos koncertai ir vaizdo paslaugas internetu teikiančios „Netflix“ dokumentinio filmo „Gaga: Five Foot Two“ premjera.

Pastarajame filme, kurio pirmoji peržiūra įvyko Toronto kino festivalyje, pasakojama apie muzikantės gyvenimą, pasirodymą amerikietiškojo futbolo nacionalinės lygos finale „Super Bowl“ ir moters kovą su chroniškais skausmais.

Lady Gaga ašarodama kalbėjosi su žurnalistais apie savo sveikatos problemas.

„Tai sunku, – sakė ji. – Bet tai ir išlaisvina.“

Kiek vėliau naujienų agentūrai AP ji sakė, kad po šių gastrolių, pasibaigsiančių gruodį, ji planuoja šiek tiek laiko skirti sau.

„Kai šios gastrolės baigsis, skirsiu šiek tiek laiko sau, o tada grįšiu prie to, ką mėgstu daryti, – sakė muzikos žvaigždė. – Visada kuriu muziką. Visada kuriu. Tiesiog nekantrauju skirti šiek tiek laiko pastarųjų dešimties metų apmąstymui ir nekantrauju dėl to, ką noriu kurti toliau.“

Per vieną spaudos konferenciją dainininkė yra sakiusi, kad net ir per planuojamą pertrauką ji nenustos kurti. „Tai dar nereiškia, kad nelaikau kai ko atsargoje“, – užsiminė ji.


Šiame straipsnyje: Lady GagaGaga Five Foot Two

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių