Quantcast

L. Čeprackas atskleidė, kas paskatino atgaivinti santykius su tėvu

  • Teksto dydis:

Žymus kulinaras Liutauras Čeprackas garsėja savo itin aštriais pasisakymais ir ugningu temperamentu.

Tiesa, LNK laidoje „Kitu kampu” antradienį  20.30 val. jis prisipažins, kad daug kas jau praeityje, o gyvenime yra daug pasikeitimų, kuriuos lėmė vaikai.

Virtuvės šefas L. Čeprackas ne kartą viešai negailėjo kritikos savo tėvui, praeityje garsiam popmuzikos atlikėjui Liutaurui Čeprackui vyresniajam. Anot kulinaro, apie šeimą palikusį tėvą jis negalėjo pasakyti jokio gražaus žodžio. „Sovietmečiu augti išsiskyrusioje šeimoje buvo sunku. Visuomenė man buvo uždėjusi tarsi štampą, kad iš manęs nieko gero nebus, kai mano tėvai išsiskyrę”, – prisimins pašnekovas.

Ilgą laiką L. Čepracko bendravimas su tėvu buvo nutrūkęs, bet dabar situacija pasikeitė. „Nebendravau 12 metų. Ir visai neseniai aš tėvui paskambinau... Manau, kad gyvenimas eina ratu ir anksčiau ar vėliau tu grįžti ir staiga suvoki, kas tau svarbu”, – laidoje prisipažins garsus kulinaras.

Manau, kad gyvenimas eina ratu ir anksčiau ar vėliau tu grįžti ir staiga suvoki, kas tau svarbu.

Anot pašnekovo, gyvenime atsiradę vaikai privertė pajusti šeimos svarbą: „Šeima ir vaikai yra gyvenimo inkaras, be kurio tu toks mėtomas ir vėtomas. Būti tėčiu man yra visiškai naujas potyris. Fantastiškai geras. Šeima ir gyvenimas rutinoje man yra viskas. Tai yra tikra pilnatvė”.

Tiesa, ne visos garsaus vyro auklėjimo taisyklės ir pasisakymai visuomenėje buvo priimti teigiamai. Itin daug prieštaringų nuomonių pakurstė Liutauro pasisakymas apie „beržinę košę”.

„Tas pasisakymas buvo skirtas berniukų auklėjimui. Aš pats taip augau, kalbėjau apie save. Apskritai, auklėjant vaikus, manau, disciplina yra labai svarbi ne tik atžalai, bet ir tėvams. Tu turi pats save kontroliuoti, bandyti vaiką visko išmokyti ir nesinervinti. Auklėjam mes savo vaikus griežtai, bet mes labai daug skiriame jiems dėmesio. Mūsų vaikai nežaidžia telefonais vien tam, kad nuo mūsų atsiknistų”, – pasakos jis laidoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
sėkmės bendraujant su tėvu gryna tėvo kopija. O kas liečia ..skirybas, tai kad mama tavo paliko tėvą, nes išėjo pas kitą daininką Franonį, o po to ir Frankonį paliko. Aš tų laikų ir tų metų geros tavo tėvo dainuojamos dainos buvo...faina močiutė šokių mokytoja Šalnaitė.. sėkmės Jums bendravime puikus tėtis .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių