Quantcast

Kur žmonės deda „Akropolių“ tualetuose nukniauktus plakatus?

  • Teksto dydis:

Iškart po Naujųjų, sausio 2 dieną, Lietuvos kino teatruose debiutuojančios naujos lietuviškos komedijos „Nepatyręs“ kūrėjai susidūrė su netikėta problema. Jie turi nuolat atnaujinti „Akropolių“ tualetuose kabančius šio filmo plakatus su Ineta Stasulyte ir Edita Užaite – vos pakabinti nauji plakatai netrukus dingsta.

„Naują lietuvišką komediją „Nepatyręs“ reklamuojame įvairiose vietose, taip pat – ir „Akropolių“ tualetuose. Net nemanėme, kad ši reklamos vieta bus tokia veiksminga. Filmo plakatai su aktorėmis Ineta Stasiulyte ir Edita Užaite pasirodė tokie patrauklūs, kad žmonės juos nuolat nukniaukia. Įdomu, ką su jais veikia. Nešasi namo? Dovanoja draugams? Puošia garažus ar kambario sienas?“, – svarsto komedijos prodiuseris Mantvidas Žalėnas.

Reklamą prekybos centro tualetuose prižiūrinčio „Celibat“ tinklo atstovas Giedrius Zinkus patvirtina, kad tokio masiško plakatų dingimo jų praktikoje iki šiol nėra buvę. „Per tualetuose kabančią reklamą dažnai kalbama drąsiau negu kitose reklamos vietose. Bet kad čia užsukantys žmonės taip masiškai pasiimtų su savimi jiems patinkančius plakatus… Mūsų praktikoje tai pirmas toks atvejis. Kita vertus, tai įrodymas, kad prekybos centro lankytojai turi gerą skonį – pasiima skoningai sukurtus plakatus su gražiomis aktorėmis“, – šypsosi G. Zinkus.

Filmo kūrėjai sako, kad nekantraujantieji išvysti naująją komediją ir susižavėję ją pristatančiais plakatais bei norintys tokius turėti gali kreiptis tiesiai į juos. „Mielai atspausdinsime jums plakatą ir dar mylimo aktoriaus parašą gausime“, – sako M. Žalėnas.

Nuotaikingame filme „Nepatyręs“ šmaikščiai pasakojama trisdešimtmetį perkopusio Ramūno (vaidina Audrius Bružas) istorija. Jis labai geras ir sąžiningas vyrukas, tačiau labai ne koks meilužis. Ir tai tikrai žino Vaidutė (Ineta Stasiulytė) – Ramūno gyvenimo meilė. Atstumtas jos pagrindinis filmo herojus atsiduria Londone, kur sutinka striptizo klube dirbančią tautietę Dianą (Edita Užaitė). Ji apsiima išmokyti Ramūną atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu.

Komedija statoma pagal Kanadoje Jono Chernick sukurtą scenarijų. Šioje šalyje filmas ir buvo pirmiausia pastatytas, o šmaikščiu scenarijumi netruko susidomėti kitos kino kompanijos visame pasaulyje – nuo Prancūzijos iki Pietų Korėjos. Lietuviška komedijos versija pritaikyta mūsų šalies aktualijoms, joje kūrybingai įpinta emigracijos tema. Tai savitas, originalus, drąsus filmas su pikantiškomis pamokomis ir subtiliais patarimais visiems, ieškantiems meilės.

Oficialų komedijos „Nepatyręs“ anonsas

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių