Quantcast

Kultūros ministras grupei „The Roop“ siunčia palaikymą: jie mina savo tarptautinės sėkmės kelią

  • Teksto dydis:

„Eurovizijos“ gerbėjų šį antradienį laukia ypatingas vakaras – pirmajame dainų konkurso pusfinalyje išvysime ir mūsų šalies atstovus grupę „The Roop“. Palaikymą Lietuvai atstovaujančiai grupei išreiškė ir kultūros ministras Simonas Kairys.

Kultūros ministras, vilkėdamas geltonos spalvos marškinėliais, gitara sugrojo keletą dainos „Discoteque“ akordų.

„The Roop“ privertė nuvalyti dulkes nuo gitaros. Tikiuosi, didelė ir geltona banga dar labiau sustiprės ir mūsų šalies atstovus „Eurovizijoje“ lydės sėkmė! „The Roop“ – „Kaunas 2022“ ambasadoriai. Įsivaizduokite, kaip viskas derėtų – „Eurovizija“ Lietuvoje ir Kaunas Europos kultūros sostinė! Bet kokiu atveju – viskas yra nuostabu, grupė jau antrus metus mus sutelkia ir mina savo tarptautinės sėkmės kelią“, – socialiniame tinkle rašė kultūros ministras.

 

 

Primename, šiemet festivalis organizuojamas laikantis griežtų Nyderlandų vyriausybės nustatytų taisyklių 65-asis „Eurovizijos“ dainų konkursas Roterdame prasidės gegužės 18 dieną. „The Roop“ Lietuvai atstovaus su daina „Discoteque“.

Ši grupė atstovauti Lietuvai buvo išrinkta ir praėjusiais metais, bet dėl koronaviruso pandemijos konkursas buvo atšauktas.

Roterdame sekmadienį vykstant „Eurovizijos“ dainų konkurso atidarymo šventei, Lietuvai atstovaujanti trijulė „The Roop“ sakė esanti pasiruošusi antradienio pusfinaliui. „Jaučiamės labai puikiai, nesitiki, kad pagaliau tai vyksta vis dėlto. (...) Esame pilnai pasiruošę, repeticijos praėjo puikiai ir jos leido mums pasiruošti tiek psichologiškai, tiek fiziškai“, – Lietuvos žurnalistams sakė „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Net kelioms konkurso delegacijoms dėl koronaviruso grėsmės negalint dalyvauti sekmadienį rengiamame atidaryme, Lietuvos atstovai sako nejaučiantys nerimo. „Labai dėkoju Vyriausybei, kuri vis dėlto padarė tą nutarimą ir mus, visą delegaciją paskiepijo, todėl, kad tikrai jaučiamės nuo to saugiau. Žinokite, ne visi čia tokie paskiepyti“, – sakė grupės lyderis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pratinimas

Pratinimas  portretas
prie sijonu.Stai kultministro misija.Kaip tai progresyvu ir siuolaikiska.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip visada Lietuva pasirodys blankiai,na bet Roop niekaip negalejo susitaikyt nesudalyvavę praeitais metais.Nesinori net stebėti per tv.

Andrius

Andrius portretas
pffffft... kokios dar sėkmės? bus šiek tiek parodytas „Lietuvis“ „vyras“ su sijonu, ir po to pamirštas, nes atliko tą funkciją ir daugiau nebereikalingas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių