Quantcast

A. Kudabienė ir E. Knispelis – naujas vedėjų duetas

  • Teksto dydis:

Pasaulinę gyvūnų globos dieną visi neabejingi gerumui kviečiami į Kauną. Čia vyks finalinis paramos projekto ,,Pirk dramblį“ koncertas. Sukviesiantis per penkiasdešimt žymiausių Lietuvos atlikėjų, paramos projektas siekia surengs ne tik įspūdingą vakaro koncertą, bet ir ragins žmones aukoti tiems, kurie patys pagalbos paprašyti negali. 

Organizatoriai primena, jog visi įsigiję bilietus į koncertą Kauno sporto halėje, su tuo pačiu bilietu galės nemokamai apsilankyti ir zoologijos sode, kur lankytojų nuo 16.00 val. lauks smagi šventė. 

,,Finalinį paramos koncertą vesti patikėjome dviem televizijos profesionalams. Tai žiūrovams puikiai pažįstami veidai – Audrė Kudabienė ir Egidijus Knispelis. Jie nuolat dirba gerumo labui, padeda žmonėms, o šįkart jų užduotis bus atskleisti opiausias gyvūnų problemas bei įtikinti visuomenę, jog pagalba jiems – tai mūsų visų atsakomybė“, – pasakoja renginį organizuojančios prodiuserių kompanijos ,,TymDrym“ prodiuseriai Laura Paukštė ir Dominykas Kubilius.

,,Noriu pabrėžti, jog prisidėti prie šios akcijos niekas neprivalo, tai nėra mūsų būtina pareiga, tačiau neįsivaizduoju, kokia širdis turėtų būti to, kuris nelinkėtų gero tiems gyvūnams. Lai kiekvienas atiduoda savo duoklę taip, kaip gali: kas dėmesiu, kas litu, kas kitais gerais darbais. Tikiu, kad zoologijos sodai buvo sukurti parodyti žmonėms laukinę gamtą iš arčiau, tad parodykime geriausia, ką galime“, – ragina viena iš vakaro vedėjų A. Kudabienė.

Visi norintys prisidėti ir paremti zoologijos sodą gali aukoti skambindami arba siųsdami trumpąsias žinutes specialiais akcijos numeriais 1890 (auka 2 litai) ir 1490 (auka 5 litai), pervesdami neribojamą aukos sumą interneto tinklalapyje ir įsigydami bilietą į „Pirk dramblį“ paramos koncertą Kauno sporto halėje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

O TAI KA,kudabien,

O TAI  KA,kudabien, portretas
neberieda violetines beprotybes vezimas ? VARGU AR BEESI KAM IDOMI...dekok venckienei...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių