Quantcast

A. Kudabienė apie darbą su Mia: ji prisidirba kiekviename filmavime

  • Teksto dydis:

Šeštadienio rytą žiūrovus iš lovų vers itin pamėgta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Šįkart dvikovoje grilio menteles surems neseniai kolegėmis tapusios damos – tai publicistinių laidų vedėja Audrė Kudabienė ir dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia. Abi myli gerą maistą, todėl šio ryto teisėjo, plaukų stilisto Karolio Murausko laukia nelengva užduotis nuspręsti, kurios gamintas patiekalas bus gardesnis.

Laidos studijoje užvirs tikras kulinarinis mūšis. Burtai lems, jog Mia, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene, gamins meksikietiškas buritas su vištiena, o Audrė, padedama „Kamado Bono“ grilio virtuozo Vadimo Amosovo, ruoš brandintus jaučio žandus tamsiame aluje.

Aksominio balso savininkė bei itin charizmatiška moteris Vilija Pilibaitytė-Mia gerbėjus savo dainomis džiugina jau 15 metų. Mia tikina nuo prigimties iššūkių nebijanti ir prieš pusmetį save išbandė naujame amplua, prisijungdama prie publicistikos laidos „Prieš srove“ komandos.

Ten, kur ateina Mia, prasideda neįtikėtinos energijos pliūpsnis.

„Ėjau, ėjau, įkritau į upę ir pradėjau plaukt prieš srovę – taip ir susipažinau, tiek su Audre, tiek su visa „Prieš srove“ laidos komanda. Niekada nebijau iššūkių, mano visas gyvenimas yra vienas didelis iššūkis“, – laidoje juokaus Mia, paklausta kaip gimė mintis išbandyti šį karjeros kelią.

Du dešimtmečius gyvuojančios publicistinės laidos „Prieš srovę“ vedėja Audrė Kudabienė neslepia, jog Mia, prisijungus prie komandos, įnešė naujų vėjų ir tikina, kad tai turėtų ne tik sudominti žiūrovą, bet ir suteikti naujų patirčių.

„Ten, kur ateina Mia, prasideda neįtikėtinos energijos pliūpsnis, tad mes jos dėka atgavom labai daug energijos. Nemeluosiu, Mia prisidirba kiekvienoje laidoje – ten, kur ji filmuojasi, ji būtinai ką nors sugalvoja – tai provokaciją, tai kokius alimentus išmuša iš vyro, kuris jų iki šiol nemokėjo, tačiau viskas tik į gerą“, – gražių žodžių naujai kolegei negailėjo Audrė.

Mia neslepia, jog suderinti naują darbą televizijoje bei muzikinę karjerą ir koncertus nėra lengva, tačiau jei ji užsibrėžia tikslus – jų pasiekti nesutrukdys niekas, nes patirtos traumos.

„Teko neseniai atšaukti keletą koncertų, nes patyriau traumą – susilaužiau abi pėdas. Vaikystėj šokinėdavau nuo stogų, dabar šokinėju nuo scenos, bet viskas jau gerai, aš jau čia ir aš jau stoviu. Esu maksimalistė, niekas manęs nesustabdys ir viską gyvenime jeigu darau, tai darau stipriai“, – drąsiai apie gyvenimo mestus iššūkius pasakos Mia.

Su kokiais sunkumais žinomai dainininkei tenka susidurti naujame darbe, kokiomis dovanomis Audrę lepina vyras ir kurios patiekalas – Mios ar Audrės bus gardesnis – paaiškės jau šį šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daiva

Daiva portretas
Nebegaliu Srovių žiūrėti, Mija grybą pjauna, ištisai nenatūraliai maivosi, net pašnekovui klausimą pateikti nesugeba, paprastai, be to blondiniško nusitampymo. O ir laidų temos-Šedžiaus eilinė tėvystė ir pasakojimai kaip staktos lūžta namuose... Tikrai mums labai aktuali ir įdomi tema...

ta vista

ta vista portretas
jau net kur gyvena spejo "prisidirbti".., jai negalioja net KET..., kazkokia komine...

Jooo

Jooo portretas
Nemanau, kad bus verta gaišti laiką.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių