Quantcast

Koronavirusu užsikrėtė radijo stoties „Zip FM“ laidų vedėjas Ž. Gečas

  • Teksto dydis:

Dainininkas ir radijo stoties „Zip FM“ laidų vedėjas Žygimantas Gečas užsikrėtė koronavirusu. Apie tai žinomas vyras pranešė socialiniame tinkle „Instagram“.

„Oficialiai skelbiu, kad korona egzistuoja. Simptomus pajaučiau iš ketvirtadienio į penktadienį. Prabudau, pasimatavau temperatūrą, jos buvo. Užsidariau kambaryje vienas. Žakas su Andžela – į kitą kambarį. Žakas į darželį, aišku, nėjo. Kažkaip buvo jausmas, kad kažkas kitaip šįkart. Galvojau, reikia užsiregistruoti į mobilų punktą pasidaryti testą. Visko išsiklausinėjo, aišku, apie mane ir užregistravo į patikrą tik sekmadienį“, – situaciją komentavo Ž. Gečas.

Radijo laidų vedėjas pasakojo, kad jaučia virusui būdingus simptomus. „Sėdžiu dabar tam pačiam kambaryje vis dar. Klausia žmonės apie simptomus, bet visiems, kiek žinau, yra skirtingi, bet man asmeniškai buvo, kad temperatūra šokinėjo aukštyn žemyn – 39; 38; 37; 38; 38,5. Kai sergi gripu, būna šalta, užsikloji trim antklodėm arba mirkai kojas ir viskas pramuša. Bet vienu momentu taip krėtė šaltis, kad visas drebėjau“, – kalbėjo dainininkas.

„Skonį ir kvapą jaučiu, bet silpniau. Skonio receptoriai yra, jaučiu, kad skaniai Andžela daro valgyt“, – vyras negailėjo gražių žodžių žmonai.

Internautai socialinėje erdvėje domėjosi ir apie situaciją radijo stotyje „Zip FM“ – čia Ž. Gečas dirba laidų vedėju. „Žmonės klausia ir apie zipą, ten – ramybė. Zipas ruošėsi tam jau nuo pirmosios bangos. 100 proc. radijas pasiruošęs tokiems atvejams. Zipas toliau veiks, funkcionuos ir jūs galėsite toliau viską girdėti“, – kalbėjo Ž. Gečas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kažkaip

Kažkaip  portretas
Tai kad jo instagram nėra jokio įrašo apie tai, kad jis serga. Vėl melavimas?

mačo

mačo portretas
tai gal dabar jo gražuolė atliks.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių