Quantcast

Korėjietiškai dainavusios paauglės pasirodymas atskleidė slaptą D. Montvydo aistrą

  • Teksto dydis:

„Tai – kaip kokia meilė iš pirmo žvilgsnio. Vieną kartą pažiūrėjau, susidomėjau ir labai įsitraukiau į šitą dalyką. Pradėjau domėtis, tai mane labai sužavėjo“, – apie gimusią aistrą šiai kultūrai sako trylikametė Ugnė Grybauskaitė.

Šį sekmadienį 19.30 val. per LNK – paskutinė „Lietuvos balsas. Vaikai“ aklųjų perklausų etapo laida, kurioje daug talentingų ir ryškių vaikų kovos dėl šlovės, populiarumo bei paskutinių likusių vietų Donato Montvydo, Monikos Marijos bei Manto Jankavičiaus komandose.

Penktojoje projekto laidoje dėl mokytojų ir žiūrovų dėmesio kovos ir išskirtinį stilių demonstruojanti trylikametė U. Grybauskaitė.

Mergaitės šypsena ir pasitikėjimas savimi traukia dėmesį, ji mano, jog tai – raktas į sėkmę: „Žiūrint į mano autoritetus, jie scenoje jaučiasi drąsiai, todėl aš stengiuosi lygiuotis į juos, kad scenoje taip pat atrodyčiau drąsi. Mano autoritetas – K-POP grupė BTS ir dauguma kitų korėjiečių grupių“.

Dalyvės meilė K-POP kultūrai atsispindi net ir jos stiliuje: „Mano įvaizdis atspindi šią kultūrą, nes K-POP ir „harajuku“ stilius yra žaismingas, jis mergaitiškas, sumaišytas su „punk“ stiliumi. Harajuku – tai rajonas Japonijoje, kuriame vyksta mados šventės, ten daug spalvų, žaismingumo. Apskritai domiuosi Japonija, Pietų Korėja ir kitomis pietryčių Azijos šalimis“.

„Tai – kaip kokia meilė iš pirmo žvilgsnio. Vieną kartą pažiūrėjau, susidomėjau ir labai įsitraukiau į šitą dalyką. Pradėjau domėtis, tai mane labai sužavėjo“, – apie gimusią aistrą šiai kultūrai sako Ugnė.

Trylikametė priduria, kad ne tik žavisi šia kultūra, tačiau ir mokosi korėjiečių kalbos, gali laisvai skaityti ir pakalbėti vartodama vieną japonų kalbos rašto sistemą. Šio sekmadienio laidoje Ugne žada nustebinti ir televizijos žiūrovus – ji taps pirmąja projekto dalyve, kuri aklųjų perklausų scenoje dainuos K-POP stiliaus dainą korėjiečių kalba.

Ugnės stilius ypatingas – mergaitė turi daugybę auskarų, tačiau atvirai pripažįsta, jog tėvai šios idėjos lengvai nepriėmė: „Iš viso turiu 12 auskarų. Šešis vienoje ausyje, keturis kitoje, taip pat, turiu „smiley“ auskarą bei auskarą bamboje. Tėvai palaiko, tačiau pradžioje, tiesą sakant, teko palaipsniui „pratinti“ tėvus, nes nelabai palaikė“.

Paauglės svajonė – aplankyti pietryčių Aziją, taip pat, ji norėtų susitikti su mėgstamiausiais atlikėjais, su jais papietauti ar bent pabendrauti gyvai. Ugnė subūrusi didelį draugų ratą, kurie taip pat domisi šia kultūra: „Didžioji dalis mano draugų būtent ir atsirado dėka bendrų interesų, dėl K-POP, „anime“ ir kitų dalykų“.

Po K-POP aistruolės Ugnės pasirodymo paaiškėjo, kad projekto mokytojas D. Montvydas taip pat susijęs su šia kultūra. Mokytojui yra tekę prisidėti prie korėjiečių muzikos prodiuserinių kompanijų, dirbančių su didžiausiomis K-POP grupėmis, veiklos – kurti muziką korėjiečių grupėms, tokioms kaip BTS ar EXO. Donatas šį užsiėmimą įvardija kaip slaptą aistrą, kadangi jam, kaip ir Ugnei, šio stiliaus muzika patinka dėl savo harmonijos, įvairiapusiškumo, „oldschool“ bei R&B momentų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Montvydas svajoja apie šiknospisimosi sesiją

Montvydas svajoja apie šiknospisimosi sesiją portretas
Aziatų pimpaliukai maži tikri saldainiukai protiškai atsilikusioms mergytėms...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių