Quantcast

Kodėl į avariją patekę Lavrinovičiai jos kaltininkę gynė nuo vyro?

  • Teksto dydis:

Broliai krepšininkai Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai visuomet paperka paprastumu ir puikiu humoro jausmu. Pasibaigus karjerai Europoje, jie pildo savo svajonę ir kartu žaidžia vienoje komandoje – Panevėžio „Lietkabelyje“. Abu tvirtina, kad sulaukus tiek metų, kiekviena diena kaip paskutinė ir niekaip neapsisprendžia, kurio noras žaisti krepšinį didesnis.

Laidoje „Legendinės legendos“ krepšininkai atsidūrė visiškai atsitiktinai. Laidos vedėjai, važiuodami kalbinti Kastyčio Kerbedžio, pateko į avariją. Jei tiksliau – Džilda įvažiavo į brolių Lavrinovičių automobilio galą. Nusprendę, kad pyktis dėl aplamdytų mašinų neverta, Vaigauskai kartu su Lavrinovičiais traukiniu iškeliavo į Trakus. Vis dėlto laidos vedėjas negalėjo pamiršti sugandinto automobilio: „Ar tu žiūri, kur važiuoji? Gaila, kad mano teisės atimtos, pats vairuočiau, bet kad ta višta... pasodini prie vairo, tai nuolat kas nors...“ – žmonai priekaištavo Orestas. „Nešaukit, jai irgi sunku dabar, palaikyti reikia sunkiu momentu“, – susigraudinusią moterį gynė Darjušas Lavrinovičius.

Tokia filosofine gaida – apie svarbiausias gyvenimo vertybes – ir toliau liejosi pokalbis: „Mes užaugę paprastoje šeimoje, nesame iš turtingos šeimos, gyvenome meilėje ir mums išliko tai, kas svarbiausia gyvenime. Tikrai pinigai nėra svarbiausia. Aišku, norisi uždirbti pinigų, kad aprūpintume vaikus, bet daug daugiau džiaugsmo teikia tai, kad artimieji laimingi ir sveiki“.

Džilda be užuolankų brolių paklausė, ar jie nesigėdijo, jog nuo vaikystės buvo tokie „kilbasiniai“. Dvyniai pripažino, kad tikrai savo ūgio gėdydavosi: „Kompleksavome vaikystėje, bet mums gerai būdavo, kad mes dviese. Prasivardžiuodavo vyresni ir tekdavo pastovėti už save“, – prisimena broliai.

Visiems, kurie niekaip neatskiria brolių, šie atkerta, jog patys visiškai nesijaučia panašūs. „O kartais žiūriu į brolio eiseną ir galvoju, nejaugi ir aš taip vaikštau“, – juokauja Kšištofas.

Dešimties minučių skirtumu gimę broliai dvyniai laidoje „Legendinės legendos“ atskleis ir pažinties su žmonomis istorijas, papasakos apie savo tėvus ir prarastą nekaltybę. Tiesa, ne viskas laidoje eisis kaip iš pypkės. Komplimentą dėl jaunų vyrų dėmesio norėjęs Džildai pasakyti Darjušas liks nesuprastas ir Džilda puls į isteriją, tačiau pasiteisinęs ne itin tobula lietuvių kalba Darjušas išsisuks nuo laidos vedėjų nemalonės. Kuo baigsis kelionė? Ką apie brolius Lavrinovičius žino kauniečiai ir kodėl Vaigauskams teks nuo jų bėgti? Visi atsakymai ir atviras pokalbis su broliais Lavrinovičiais jau šį vakarą 20 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių