Quantcast

Klaipėdiečių pora žada įspūdingus šou

Ilgėliau renginių vedėjo Remigijaus Žiogo nematę pažįstami gerokai nustemba: jau kurį laiką klaipėdietis puikuojasi stilinga įvaizdžio detale – vešlia barzda ir ūsais. Paklaustas apie pokyčius, vyras tik valiūkiškai šypteli: "Ruošiu naują amplua "Šok su manimi" laidai".

Ilgėliau renginių vedėjo Remigijaus Žiogo nematę pažįstami gerokai nustemba: jau kurį laiką klaipėdietis puikuojasi stilinga įvaizdžio detale – vešlia barzda ir ūsais. Paklaustas apie pokyčius, vyras tik valiūkiškai šypteli: "Ruošiu naują amplua "Šok su manimi" laidai".

Nuo mamos gavo pipirų

Anot Remigijaus, šiuo sumanymu nesusižavėjusi jo mama jau pagrasino nebalsuosianti už sūnų.

"Ji labai pyksta ant manęs dėl tos barzdos ir parašė žinutę, kad už mane išvis niekas nebalsuos", – juokėsi pašnekovas.

Tačiau renginių vedėjas viliasi, kad kiti žiūrovai įvertins nuoširdžias jo bei partnerės pastangas, susijusias tiek su įvaizdžio, tiek su pačių pasirodymų kūrimu.

Daugiau nei tris mėnesius su buvusia ansamblio "Žuvėdros" nare, įvairiuose čempionatuose tituluota šokėja Lina Diktanaite intensyviai repetuojančiam Remigijui šis šeštadienio vakaras taps rimtu egzaminu.

Nors pora save jau ne kartą išbandė pasirodydama prieš publiką, debiutinė "Šok su manimi" laida, o ir tiesioginis televizijos eteris neabejotinai pakutens dalyvių nervus.

Pirmajai projekto laidai klaipėdiečiai pasirinko lėtą valsą. Anot pašnekovų, tokiame šokyje ypatingais triukais nenustebinsi, tačiau pora žiūrovams žada intriguojamą pasirodymą.

"Esame paprasti žmonės, nesigarsiname sekso ar kitokiais skandalais. Tiesiog norime dovanoti žmonėms pramogą, stengsimės, kad ji būtų kokybiška, kad į mus būtų malonu ir įdomu žiūrėti. Tai bus pasirodymai su "Žuvėdros" braižu ir "žiogiškais" prieskoniais, – šmaikštavo Remigijus. – Esame linksimi žmonės, ir mūsų numeriuose bus nemažai humoro, nes Lietuvoje ir taip daug negatyvo, niūrios nuotaikos."

"Labai daug dirbame ir stengiamės, tad sieksime papirkti žiūrovus puikiais pasirodymais ir nuoširdumu, o ne pikantiškais įvykiais už projekto ribų", – šokių partneriui antrino Lina.

300 km – neįveikiamas barjeras

Pašnekovai neneigė, jog tokiuose projektuose neretai vien gerai šokti nepakanka, tad tam tikra platesnio žinomumo dozė tikrai nepakenktų.

Tačiau, anot Remigijaus, pora tuo turi rūpintis faktiškai pati, priešingai nei kiti projekto dalyviai, kurie turi daugiau galimybių viešinti savo veidus.

"Kartais atrodo, kad Lietuvoje yra tik du miestai – Vilnius ir Kaunas, o tie 300 km nuo sostinės iki Klaipėdos atrodo lyg neįveikiamas barjeras. Nes jei ir rengiami kokie nors oficialūs pristatymai, savireklamos projektai, į juos kviečiami vilniečiai ir kauniečiai, o Klaipėda lieka antrame plane. Tai, žiūrėk, koks nors "Šok su manimi" dalyvis kepa tortus pas Beatą, tai dalyvauja kokiame "Išsipildymo akcijos" projekte, tai kažką gydosi sveikatos laidoje, o mes turime patys save reklamuoti – rengiame fotosesijas, pasirodymų klipus. Žinoma, norėtųsi ir mums didesnio dėmesio", – kalbėjo draugų dažniau ne vardu, o Žiogu vadinimas renginių vedėjas.

Tačiau "Šok su manimi" stovykloje dalyvavę klaipėdiečiai patikino, kad su kitais projekto partneriais sutaria puikiai, nejaučia jokios trinties ar povandeninių srovių, priešingai – esą šokėjai nusiteikę geranoriškai ir draugiškai.

"Žinoma, konkurencija jaučiama, ir kuo toliau, tuo labiau ji stiprės", – pripažino Remigijus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

žmogui-žiogui

žmogui-žiogui portretas
su galva negerai

Klaipedos geda

Klaipedos geda portretas
O show bus tokie pat apgailetini kaip tavo renGiniai??? Dar labaiua Klaipeda geda uztrauksi vieksniski - klaipedieti :(
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių