Quantcast

Kino žvaigždė Ch. Theron papasakojo apie tą vakarą, kai motina nušovė jos tėvą

  • Teksto dydis:

Kino žvaigždė Charlize Theron papasakojo apie naktį, kurios niekad nepamirš: Johanesburgas, 1991-ieji, namo grįžta tėvas. Jo rankose ginklas, kraujyje – labai daug alkoholio.

„Jis buvo toks girtas, kad vos pastovėjo ant kojų“, – sakė aktorė interviu JAV radijo stočiai NPR. Kai tėvas grįžo namo, ji ir jos motina buvo vonios kambaryje. Tėvas mėgino įeiti, tačiau jos užrėmė duris. „Tada jis žengė žingsnį atgal ir tris kartus šovė per duris, – atskleidė Ch. Theron. – Į mus nepataikė nė viena kulka, tai buvo stebuklas“.

Tai, kas įvyko po to, gražuolė aktorė jau kartą pasakojo: jos motina iš būtinosios ginties nušovė tėvą. Ch. Theron tada buvo 15 metų.

„Kai manęs kas nors klausdavo, aš pasakojau, kad mano tėvas žuvo autoavarijoje“, – tuomet sakė aktorė. Ji esą nenorėjusi jaustis auka. Tik terapija padėjo jai susitvarkyti.

Naujame interviu Ch. Theron sakė, kad pažinojo savo tėvą tik neblaivų, jis esą visą savo gyvenimą buvo alkoholikas. „Mano tėvas labai sirgo“, – pridūrė ji. Aktorė teigė daugeliui žmonių pasakojanti apie smurtą savo šeimoje, apie gyvenimą su nuo alkoholio priklausomu tėvu. „Aš nesigėdiju apie tai kalbėti, – akcentavo kino žvaigždė. – Nes kuo daugiau apie tai bus kalbama, tuo  greičiau panašaus likimo žmonės supras, kad jie nėra vieni.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių