Quantcast

Keičiasi „Galapagai 2019“ programa: neatvyks pagrindinė festivalio žvaigždė IAMDDB

  • Teksto dydis:

Liepos 26-27 dienomis – jau šį penktadienį ir šeštadienį – tūkstančiai festivalio „Galapagai“ gerbėjų trauks į naują vietą – Meironių lygumą Palūšėje. Kelias scenas, tarp kurių kursuos ir vandens taksi, tuoj užlies muzika.

Organizatorius šiąnakt pasiekė žinia, kad IAMDDB gerbėjai savo žvaigždės, deja, negalės išvysti: ji buvo priversta pakeisti planus dėl skaudžių šeimyninių aplinkybių. Bet festivalyje su gyva grupe pasirodys „8 Kambarys“.

Britų treperė IAMDDB festivalio scenoje turėjo pasirodyti šį penktadienio vakarą, 23:30 val. Jai neatvykstant, keičiasi liepos 26 d. Pagrindinės scenos programa:

– Junior a 18.30 – 19.20

– ba. 19:50 – 20:40

– Tommy Cash (Estija) 21.10 – 22.00

– 8 Kambarys su grupe 22.20 – 23.10

– G&G Sindikatas 23.30 – 00.30

– Rusko (JK) 00.50 – 02.00

Festivalyje „Galapagai 2019“ šį penktadienį pasirodys ir „Flying Saucer Gang“, vyks Free Finga vakarėlis „Suartėjimas“, „Silent Disco“ šokiuose dirbs DJ Mamania, Andyvacho ir daugelis kitų.

Šeštadienį festivalis budinsis su „Humoro klubu“, vyks „Kitokie pasikalbėjimai“ (vedėjas – Mantas Katleris), Valtinės scenoje pasirodys Radvilas Ra, Alen Chicco ir kiti. Meironių lygumoje didžiosiose scenose koncertuos Vidas Bareikis, Jazzu, Sinickis, „Daddy Was a Milkman“, „Lilas ir Innomine“, visus nupūs antrojo vakaro žvaigždė – australas DUB FX, „Solo Ansamblis“, „Happyendless“. Veiks „Neonkės“ ir „Silent Disco“.

Paruošta įvairių pramogų: bus galima išbandyti surfinimo rodeo, marksuping‘ą. Ežere lauks valtys, vandens dviračiai. Prie Valtinės atsiras „Kubilų sala“, veiks pirtis.

Savo įvaizdį festivaliautojai galės pastiprinti oazėje „Glitter Station“ ar išbandyti „Sneaker Spot – Sneaker Cleaning“: čia bet kokio amžiaus ar fizinio pavidalo sportbačiai gali akimirksniu tapti reivo superbatais. Veiks ir erdvinis kinas, kaljanų zona, įdomieji eksperimentai, virtualiosios realybės vaizdiniai, socialinės iniciatyvos.

Festivalio bilietai – galapagai.lt arba renginio vietoje. Organizatoriai atsiprašo dėl nenumatytų pasikeitimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių