Quantcast

Garliaviškė „Mis Lietuva“ ruošiasi šturmuoti konkursą „Mis Pasaulis“

  • Teksto dydis:

Gražiausios Lietuvos merginos karūną laimėjusiai garliaviškei Rūtai Elžbietai Mazurevičiūtei, beveik vien savo jėgomis besirengiančiai „Mis pasaulis 2013“ konkursui, suskubo padėti Kauno rajono savivaldybė.

Gražiausios Lietuvos merginos karūną laimėjusiai garliaviškei Rūtai Elžbietai Mazurevičiūtei, beveik vien savo jėgomis besirengiančiai „Mis pasaulis 2013“ konkursui, suskubo padėti Kauno rajono savivaldybė. Šiandien meras Valerijus Makūnas merginos kelionę į Indoneziją parėmė 5 tūkst. litų. Paramą žada ir krašto verslininkai.

Meras pasidžiaugė, kad kalbėdama apie save,mergina visada didžiuojasi gyvenanti Kauno rajone, rodo pagarbą savo kraštui. „Tai yra asmenybės brandos ženklas“, – pastebėjo V. Makūnas.

Meras įteikė gražuolei 5 tūkst. litų čekį. Sužinojęs, kad Rūta dar neturi stilisto, suskubo jo ieškoti.

Į savivaldybę merginą atlydėjo mama Rasa Mazurevičienė, klasės auklėtoja Sonata Žilinskienė ir Garliavos seniūnė Nijolė Tarvydienė.

Rūta papasakojo, kaip per trumpą laiką stengiasi kuo geriau pasirengti tinkamai atstovauti šaliai ir rajonui „Mis pasaulis 2013“ konkurse. Filmuotoje prisistatymo medžiagoje pasaulis matys Zapyškio, Raudondvario vaizdus. Saldainių dėžutės, lankstinukai, rašikliai, dalijami konkurso dalyviams, – taip pat su Kauno rajono simbolika.

Į Indoneziją „Mis Lietuva“ išskrenda jau šį pirmadienį. Mergina pripažino, kad savo jėgomis pasitiki ir jaučiasi visiškai rami. Laiko pasiruošti labai mažai, tad scenoje gali tekti improvizuoti. Sušokti lietuvių liaudies šokį gražuolė ketina pakviesti ką nors iš komisijos.

Nuostabią dukrą užauginusios Jonučių vidurinės mokyklos mokytojos Rasos Mazurevičienės žodžiais, labai daug reikšmės laimėjimui turėjo aplinka, kurioje dukra augo, mokykla, savirealizacijos sąlygos.

Mokytoja Sonata Žilinskienė apibūdina Rūtą kaip gabią ir aktyvią mokinę. Iki šiol su ja palaiko draugiškus ryšius. S.Žilinskienė prisiminė, kad vien devintukais ir dešimtukais besimokiusi Rūta mokykloje išsiskyrė kaip aktyvi moksleivė, mėgiama bendramokslių ir gerbiama pedagogų, buvo išrinkta į mokyklos tarybą. Rūta vedė mokyklos renginius, nes turi aktorinių gebėjimų, yra gera skaitovė, kūrybinga, drąsi. 

Šiuo metu 22 metų gražuolė studijuoja teisę Vytauto Didžiojo universitete, yra krašto apsaugos savanorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

grozis

grozis portretas
.

XLX

XLX portretas
labai grazi panele,tik nefotogeniska.sekmes mergaitei

az

az portretas
oi savo kaime gal ir liuks kaip melzeja o siaip jau debile tikra
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių