Quantcast

Kaune suskambo I. Valinskienės „Meilės muzika“

Po ketverių metų pertraukos aksominio balso dainininkė Inga Valinskienė sugrįžo į didžiąsias Lietuvos arenas su jausmingu turu „Meilės muzika“. Pirmasis koncertas antradienio vakarą skambėjo Kauno „Žalgirio“ arenoje.

„Džiaugiuosi vėl stovėdama scenoje po laikotarpio, kurį visi turėjome išlaukti, galėdama dovanoti klausytojams naujus kūrinius ir kartu padainuoti gerai žinomas dainas“, – sakė I. Valinskienė.

Naujausių Ingos dainų sąraše – „Žingsniai keli“, „Kur būsiu aš“, „Du paukščiai“, aplodismentų jūra pasitikti hitai „Už jūrų marių“, „Nuodėmingi angelai“, „Meilės muzika“, o kultinė „Žvaigždė“ neišvengiamai publiką pakėlė nuo kėdžių. 

Vakaro metu skambėjo ypatingas duetas „Širdies baladė“, kurį Inga atliko drauge su scenos legenda Viktoru Malinausku. Publiką sužavėjęs duetas grąžino į 2016-uosius metus, kai jis skambėjo gyvai. Šįkart Inga jį atliko būdama viena scenoje, kartu skambant neseniai iškeliavusio V. Malinausko balsui.

Dainavome kartu, nors šalia nebestovėjome... 

„Dainavome kartu, nors šalia nebestovėjome... Buvo sunku tramdyti emocijas, tačiau jose ne tik liūdesys. Jaučiu daug dėkingumo Viktorui už suteiktą galimybę pasidalinti muzika“, –  kalbėjo Inga.

Tūkstantinė gerbėjų minia klausė drauge su Inga grojančių universaliųjų grupės „Vairas“ muzikantų, scenoje pasirodė Renata ir Deivis Norvilai, šventinę nuotaiką kalėdinėmis dainomis sėjo Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, jausminga atlikėja iš Šiaulių Laura Remeikienė su savo vadovaujamu choru, grupės „El Fuego“ ir „Džentelmenai“, šokių studija „Infinitum“, o magiškus triukus demonstravo vienas garsiausių Lietuvos iliuzionistų Mantas Wizard.

„Inga garsėja ne tik aksominiu balsu, bet ir scenos partnerių gausa“, – vakaro metu juokavo koncerto vedėjai Jonas Radzevičius ir Deivis Norvilas.

Vienas tokių, publikos ypač mylimų, yra I. Valinskienės ir Edmundo Kučinsko duetas. Antradienio vakarą Inga ir Edmundas klausytojus pradžiugino savo bendrų dainų popuri – nuo „Ugnis ir ledas“ iki „Meilės laiptų“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

q

q portretas
pedofilo žmonos koncertas

Saulė

Saulė portretas
Valinskiene ka čia miauki meilės dainos ne tau jas dainuoti kokia meile tai meilės dainai jas dainuoja mylintis žmogus o tu ka sumanei nori parodyti meilia apie kuria jau senai pamiršai valinskas nors prisipažino kad tik šunys ir pinigai domina jau turbut ir šlapinasi atsisėdes liuda tau tai ir nevaidink ir negadink meilės dainu

natalija to KOSTAS

natalija to KOSTAS  portretas
TIEK KIEK BUVO KONSERTE PAKOMENTAVO DAUGIAU NĖR KITIE NEIDOMUS
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių