Quantcast

Katažina atvira – pilnatvę pajuto tik dabar: nesugebėjau suderinti savo profesijos su buvimu mama

  • Teksto dydis:

Praėjusių metų pabaigoje Katažina ir Deividas Zvonkai pradėjo naują gyvenimo etapą ir įgyvendino savo seną svajonę – įsigijo nuosavą namą, į kurį atveria duris šį antradienio vakarą, 20 val., LNK eteryje pasirodysiančios laidos „Bus visko“ žiūrovams. Aplink namus – pradedančios žydėti obelys, dekoratyviniame ežerėlyje plaukioja auksinės žuvytės, kieme siūbuoja eglių kamienai. Bet svarbiausia šiuose namuose – besiliejanti meilė, kurios itin daug. Prieš ketverius metus į pasaulį atkeliavę dvyniai šiandien jau ūgtelėję, o Katažina ir Deividas spinduliuoja džiaugsmu. Neseniai gimtadienį atšventusi Katažina prisipažįsta tik dabar išmokusi derinti motinystę su buvimu scenoje.

„Dažnai ta nuomonė klaidinga, kad viskas yra tobula. Kai tu prieini prie suvokimo, kad turi viską – šeimą, mylimą vyrą, nuostabius vaikus, pagaliau namus, o vis tiek tau širdyje neramu, tai jau kažkas negerai su galva. Aš buvau pervargusi, ir tas mano smulkmeniškumas, perfekcionizmas, mane tiek išmušė iš vėžių, nesugebėjau suderinti savo profesijos su buvimu mama“, – laidoje pasakos Katažina.

Moteris atvirai prabils ir apie tai, kas jai padėjo pagaliau atrasti pilnatvę ir išmokti džiaugtis tuo, ką turi. „Tai truko ne vieną ir ne dvi dienas, ne savaitę ir ne mėnesį. Kartą Deividas grįžta namo ir pamatęs mane sako – šiandien tu tokių gerų akių. Nežinau, kodėl man įstrigo šitie žodžiai. Tai buvo ženklas, kad jis pasiilgsta mano gerų akių ir ramybės. Todėl pradėjau dirbti su savimi. Kelias buvo ilgas, tačiau artimųjų pagalba, kunigų pagalba, bažnyčios pagalba, netgi psichoterapeutų pagalba... Taip pamažu atradau teisingą kelią“, – pasakos žinoma moteris.

Šiandien jų širdis džiugina praėjusią vasarą į akį kritę namai, kurie tapo gyvenimą pakeitusiu šeimos pirkiniu. Ilgai taupę pinigus per patį antrojo karantino įkarštį savo butą Zvonkai iškeitė į daug žemės aplink turinčią ramybės oazę.

„Čia labiau gal Deivido noras buvo, kad, kol maži vaikai, būtų smagu, jog jie turėtų nuosavą kiemą. Ir kai jis įgarsino šį norą, supratau, kad sutinku. Juk mes galime ir vieno kambario bute glaudžiai gyventi. Bet tam dirbame ir uždirbame, kad ne vėjais paleistume pinigus. Atsimenu, kol mes gyvenome bute, vis būdavo tokių momentų, kai einame į lauką, o devintas aukštas. Kol apsirengiame, vienam ožiukas, kitam dar kažkas. Arba tik išėjome – ir vėl grįžti reikia. Tada ir galvoji – gal šiandien neinam į lauką? O čia tu supranti, kad viskas vietoj“, – pasakos Katažina.

Kokios gimtadienio staigmenos labiausiai nudžiugino Katažiną? Ką jai padovanojo D. Zvonkus? Viešnagė Zvonkų namuose – jau šį antradienio vakarą, 20 val., per LNK, laidoje „Bus visko“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Andrius

Andrius portretas
Ši nuostabi informacija labai įdomi ir naudinga. Ačiū! Tikras dvasinis turtinimas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių